Terug naar zoekresultaten

1 van 89

Volgende
Colruyt Group

Logistiek manager afdeling transport Solucious Colruyt Group

Logistiek manager afdeling transport Solucious Colruyt Group

Colruyt Group | Je werkt vanuit Bornem of Lot. | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Logistiek manager afdeling transport Solucious Colruyt Group

Functieomschrijving

Solucious levert voedingsartikelen aan onder andere cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als logistiek manager van onze afdeling transport heb je de operationele leiding over een 150-tal medewerkers op zes locaties: Machelen, Bornem, Lot, Gembloux, Wommelgem en Gent.

 

Als logistiek manager afdeling transport werk je dagelijks samen met je collega-afdelingschefs en een team van teamleaders die rechtstreeks aan jou rapporteren. Zelf rapporteer je aan de business unit manager Foodservice België.

Je zorgt ervoor dat je afdeling een maximale bijdrage levert aan de realisatie van onze strategische doelstellingen. De eerste jaren ligt de focus op continuïteit, efficiëntieverbeteringen en verhoging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit doe je door je mensen efficiënt in te zetten en de beschikbare energie, middelen en processen optimaal te gebruiken.

Je communiceert daarbij helder en transparant aan je medewerkers. Zo leren zij de werkmethodes, doelstellingen en afgesproken servicelevels grondig kennen en dragen ze die ook zelf uit naar anderen. Je handelingen en beslissingen steunen op de waarden van Colruyt Group.

Je werkt vanuit Bornem of Lot. Door je rol en verantwoordelijkheden zal je je regelmatig moeten verplaatsen tussen de verschillende vestigingen.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je hebt ervaring in een leidinggevende rol en bezit reeds een relevante werkervaring in transport.
 • People manager – Je kan goed coördineren, organiseren en structureren. In deze structuur kan je jouw medewerkers motiveren en inspireren en draag je zo bij tot het realiseren van resultaten.
 • Overtuigende communicatie – Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden om diplomatisch en assertief de hertekende business mee te helpen introduceren en uit te dragen binnen de organisatie. Op deze manier kan je vlot samenwerken met je team en collega’s van andere afdelingen.
 • Change management – Je kennis van change management zorgt ervoor dat je kan omgaan met weerstand en mensen in de organisatie kan motiveren om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken binnen een veranderende business.
 • Klantgerichte mind-set – Je weet direct wat je klanten van jou verwachten en je houdt ervan om hen steeds kwaliteit te leveren.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Zo communiceer je eenvoudig met je collega’s bij Solucious en Colruyt Group.
   

Aanbod

 • Stimulerende omgeving – Bij Colruyt Group krijg je een extreem boeiende, afwisselende job in een aangename werkomgeving waar ruimte is voor initiatief en open communicatie.
 • Veel variatie – Je krijgt de mogelijkheid om je talenten in te zetten in een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en interessante projecten.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert niet alleen veel bij on the job maar krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Daarnaast geniet je bij Colruyt Group ook reële doorgroeimogelijkheden.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

De heer Kim Arys - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 60 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.