Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 130

Volgende

LOGISTIEK INGENIEUR

* Sterk analytisch en oplossingsgericht
* Aantrekkelijk loonpakket met 32 verlofdagen
* Topbedrijf met sterk maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel

Hays | Aalst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een internationale speler in de regio Aalst, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een logistiek ingenieur. Onze klant stelt de werknemer centraal en hecht veel belang aan wederzijds respect, collegialiteit en open dialoog. Onze klant en zijn werknemers stelt de klant voorop, deze klantgerichte aanpak wordt ook als een rode draad doorgetrokken in de logistieke cel. Daarnaast geniet je van leuke extralegale voordelen zoals een lekker bedrijfsrestaurant, organisatie van sportevents onder de middag en een doorgroeitraject. Voor het logistieke team zijn wij op zoek naar versterking - iemand met drive en passie voor logistiek, die graag meedenkt in het commercieel verhaal dat onlosmakelijk verbonden is aan de klanttevredenheid en samen met het team de doelstelling wil behalen.

LOGISTIEK INGENIEUR

Functieomschrijving

Als logistiek ingenieur sta je in voor het voorraadbeheer van de externe magazijnen. Om het nodige voorraadlevel te bewaren, ben je verantwoordelijk voor de input en verwerking van bestelorders. Zo ook sta je in voor het inboeken van de nodige transport tussen het eigen distrubitiecentrum en de externe partner. Als spilfiguur tussen de interne stakeholders en de externe partners, evalueer op je regelmatige basis de logistieke flow. Om hier een duidelijk beeld op te krijgen, maak je de nodige dashboards op en stel je KPI's op om zo fact based de evaluatie te kunnen uitvoeren. Je voorziet regelmatig rapporteringen naar de interne stakeholders en jouw manager om zo de kwaliteit te bewaken. Je hebt oog voor optimalisaties en werkt hiervoor de nodige acties uit. Je maakt deel uit van een team van 2 mensen en rapporteert rechtstreeks aan de Logistics Services Manager.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor de rol als logistiek ingenieur heb je bij voorkeur een hogere opleiding gevolgd in een economische of logistieke richting. Daarnaast heb je een uitstekende kennis Nederlands en Engels en kan je jezelf hier goed verstaanbaar in maken. Je hebt een sterk analytische geest en een cijfermatig inzicht. Ook heb je een uitgebreide kennis van het MS-Office pakket, waarbij je in Excel je meester maakt over complexere draaitabellen. Je bent een gedreven persoon met een hart voor logistiek en supply chain en neemt graag initiatief. Ook schoolverlaters kunnen hiervoor solliciteren.

Aanbod

Onze klant biedt jou een uitdagende job binnenin een internationale omgeving waar een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen heerst. Je komt terecht in een groeiomgeving die mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en initiatief. Dit is een vaste job waarbij je een marktconform loon met daarbij een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering en een flexibel uurrooster.

Heb je zin in deze boeiende en analytische job als logistiek ingenieur? Overtuig dan Evelien Lanckbeen van Hays Purchasing & Logistics Gent en solliciteer online op www.hays.be met jouw cv en motivatie. Voor meer info: 09 266 11 90. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. Wij behandelen jouw kandidatuur binnen de 3 werkdagen.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Interesse?

Hays Gent
Evelien Lanckbeen
0498176748
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.