Terug naar zoekresultaten

LOGISTIEK DATA-ANALIST

Voor onze internationale partner, Volvo Group Belgium, zijn wij vanuit Hays Gent op zoek naar een data-analist logistiek.

Volvo Trucks | Meerdere regio's | Interim, Voltijds

  • Ervaring in transportsector
  • Analytische ingesteldheid
  • Teamplayer


LOGISTIEK DATA-ANALIST

Functieomschrijving

Als data-analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten van netwerkdesigns binnen de logistieke systemen. Je ziet toe op een nauwkeurige en kwalitatieve data set-up, voldoende training en kennisoverdracht. Je werkt continu aan de optimalisatie van de dagelijkse taken en prestaties. Je zorgt voor een vlotte communicatie met interne en externe stakeholders betreffende master data updates. Daarbij bouw en onderhoud je een netwerk met de relevante stakeholders en ben je de contactpersoon voor klanten bij systeemgerelateerde problemen en vragen. Bovendien voorzie je mogelijke systeemverbeteringen en treed je op als expert op specifieke gebieden in projecten en taken waarbij je actief bijdraagt tot het vinden van systeemoplossingen.


Profiel

Om in aanmerking te komen voor de vacature van logistics data analyst kan je complexe data analyseren en deze op een gestructureerde en verstaanbare manier communiceren. Je hebt oog voor optimalisaties en bent vastberaden om doelstellingen te bereiken. Je bent een teamplayer en communicatief sterk om samen met verschillende interne en externe partners te werken. Verder heb je een vlotte kennis van het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Hiervoor staan er twee posities open: een tijdelijke opdracht van mei tot juni en een vacature met onmiddellijke opstart tot het einde van het jaar.

Aanbod

Onze klant biedt je een interessante job in een logistieke, internationale omgeving. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk salaris.

Heb je interesse in deze uitdagende job als logistieke data-analist? Upload dan snel je CV online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer met je LinkedIn profiel. Je wordt doorverbonden met onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij Volvo kan je contact opnemen met Hays Gent op 09/233 11 83 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Analyse

Populaire jobs in Analyse:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Luik,Waals-Brabant,Henegouwen,Antwerpen,Limburg,West-Vlaanderen,Luxemburg,Oost-Vlaanderen,Brussel,Vlaams-Brabant,Namen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Luik, Waals-Brabant, Henegouwen, Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Luxemburg, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant, Namen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.