Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 128

Volgende

LOGISTIEK COÖRDINATOR

* Sterke affiniteit met logistiek en regelen van transporten
* Doorgroeimogelijkheden
* 'On the field' opleiding

Via Hays Response Gent

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor een expeditiebedrijf in de regio van Gent is Hays Response dringend op zoek naar een logistics coordinator:

LOGISTIEK COÖRDINATOR

Functieomschrijving

Als logistics coordinator sta je hoofdzakelijk in voor het regelen van transporten met externe partners. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en fungeert als schakel tussen hen en het magazijn. In functie van de vrachten zorg je voor een zo kostenefficiënt mogelijk transport, en zorg je voor de volledige administratieve afhandeling wat betreft transportdocumenten en input van gegevens. Naast het contact met klanten en magazijn, onderhoud je ook nauwe relaties met je vaste transportpartners en zoek je steeds naar innovatieve oplossingen die het transport verbeteren.
Profiel

Voor deze job als logistics coordinator is Hays Response Gent op zoek naar een goede kandidaat met een beperkte ervaring in of een sterke affiniteit met logistiek en transport. Een bachelorsdiploma Logistiek management is zeker een plus. Je bent Nederlandstalig en kan je ook goed uit de slag trekken in het Frans en het Engels. Je bent een communicatieve persoon die zeer goed functioneert binnen teamverband en die steeds klaar staat om jouw collega's te helpen en bij te springen waar nodig.

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende job als logistics coordinator binnen een aangename onderneming. Je werkt van maandag tot vrijdag in een 38-uren systeem. Je krijgt een salarispakket in functie van ervaring.

Heb je interesse in deze uitdagende job als logistics coordinator in Gent? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays Response website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures in de logistieke sector kan je contact opnemen met HAYS Response Gent op 09/267.99.86. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.