Terug naar zoekresultaten

Logistiek Bediende

317492071

Via AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistiek Bediende

Functieomschrijving

Maandelijks worden er op onze sites in Vilvoorde en Hoboken circa 3500 containers verhandeld, deze worden aan-en afgevoerd met onze binnenvaartschepen. Als logistiek bediende sta je in voor het verzamelen en verwerken van gegevens en sta je in nauw contact met onze klanten, de terminals en de schepen om het vlot verloop van de werking te verzekeren. Je volgt de processen op van A-Z: van de order tot en met de facturatie. Je zorgt voor een correcte en efficiënte planning van onze lichters. Je bent het aanspreekpunt voor collega?s, klanten en externe partijen en zorgt ervoor dat het gehele proces zo optimaal mogelijk verloopt.

Profiel

Je bent een administratieve duizendpoot met sterke interesse in de maritieme sector. Je kan autonoom werken en je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Je kan vlot werken met de courante MS office toepassingen zoals Excel en Word. Je hebt een eerste ervaring opgedaan binnen planning (expeditie, baantransport, watergebonden transport etc.) en zoekt opnieuw een uitdaging waarin je jouw organisatietalent ten volle kan benutten.

Aanbod

Je takenpakket is even divers als boeiend. Na een inwerkperiode zijn er binnen onze ambitieuze en sterk groeiende organisatie meerdere opportuniteiten afhankelijk van jouw interesses (beheren van key accounts, projectopvolging etc.). Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Plaats tewerkstelling is gesitueerd in Vilvoorde.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Beveren

Alle jobs Administratie

Populaire jobs in Administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Administratie
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.