Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 24

Volgende
Ucare

Logistiek Analist

Ucare | Oudsbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Wat Scania de klant kan bieden, is uniek. Dat zorgt ervoor dat mensen trots zijn op wat ze doen en elke dag met plezier aan het werk gaan. Veel medewerkers bij Scania bouwen hun hele carrière op binnen het bedrijf, waarbij ze steeds nieuwe uitdagingen aangaan binnen een bloeiend netwerk van klanten en collega's.

Logistiek Analist

Functieomschrijving

Bij de afdeling Customer Service kunnen onze klanten terecht met al hun praktische vragen met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Onze marktspecialisten zijn het rechtstreekse aanspreekpunt voor het beantwoorden van deze vragen van de klant. Als marktanalist werk je in het verlengde van je collega marktspecialist aan middellange en lange termijn issues voor diverse markten. Je gaat proactief marktgerelateerde analyses uitvoeren, gaande van onderzoeken van ordergedrag en foutenrapporten tot KPI’s opvolgen. Op basis van deze analyses ga je conclusies formuleren en oplossingen genereren om de efficiëntie van de logistieke processen te verbeteren. Verder sta je ook in voor het opvolgen van en informeren over alle wijzigingen die gebeuren voor een markt. Een andere verwachting in deze functie is dat je de lead neemt in verbetergroepen, waar je samen met collega’s van andere afdelingen het proces van deze projecten bewaakt.

Jouw hoofdzakelijke focus ligt dus op het streven naar continue verbetering om de service voor en tevredenheid van de klanten en markt te garanderen.

Om de nodige inzichten in het order- en outbound proces te verwerven, zal je eerst gedurende een periode van x maanden fungeren als marktspecialist. Eens je deze functie goed onder de knie hebt, kan je stappen zetten naar de rol van marktanalist.

Profiel

Je bent een sterke communicator en teamplayer met gevoel voor verantwoordelijkheid.  Je neemt initiatief en je hebt een kritische blik. Je bent analytisch ingesteld en streeft naar efficiëntie.  Je zoekt creatief naar oplossingen en je denkt steeds uitermate klantgericht. Je beschikt over een bachelor of master in een waarbij technisch inzicht een pluspunt is. Je hebt een goede kennis van MS Office. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, je kan je verstaanbaar maken in het Duits en een sporadisch woordje Frans ga je niet uit de weg.

Aanbod

Een boeiende job binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Je kan rekenen op een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd. Het variabel uurrooster met flexibele werktijden is een extra meerwaarde aan de functie.

Interesse?

Interesse in onze vacature?

Neem contact op met

Toon Huls
Recruitment Consultant
+32 11 28 00 50

Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Oudsbergen (standplaats)
  • Alle vacatures via Ucare

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.