Terug naar zoekresultaten

Logistics & Customer Service Officer

387929992

Via AGO Jobs & HR

Staat 3 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistics & Customer Service Officer

Functieomschrijving

Voor een toonaangevend bedrijf in Heist o/d Berg dat zich specialiseert in de productie van veevoer ingrediënten zijn wij op zoek naar een gedreven Logistics & Customer Service Officer. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: - Je bent de centrale figuur en communicator tussen klant, transport en productie. - Je verwerkt de inkomende en uitgaande orders en stuurt deze aan. Je boekt het wereldwijd transport (baan, zee, lucht) en volgt de levering van de goederen verder op. Je bewaakt de kostprijs van het transport en de orders. - Je bent het aanspreekpunt voor klanten met vragen of klachten. - Je ondersteunt de verkoopafdeling. Je volgt de bestaande klachten op en ondersteunt de Area Sales Manafers bij het creëren van nieuwe orders. - Je verzorgt de sales en logistieke administratie: de administratie gelinkt aan het order en het transport handel je af van a tot z. In het ERP-systeem hou je de klant-, order- en transportgerelateerde gegevens up-to-date. - Je handelt de douane- en verschepingsdocumenten af van a tot z volgens de eisen L/C en de regelgeving in het land van bestemming.

Profiel

- Je beschikt minimum over een bachelor logistiek management.
- Je hebt ervaring met logistiek beheer van internationale transporten (vanuit een productiebedrijf) en met douanedocumenten; je beheerst de douanereglementering. Je bent vertrouwd met customer service.
- Je bent een communicatieve, organisatorische en administratieve problem solver.
- Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels. Ook in het Frans en Duits kan je je goed uitdrukken. Kennis van Chinees, Spaans of Portugees is een grote troef.
- Je beheerst Word en Excel.
- Ervaring met een ERP-systeem is een belangrijke troef.

Aanbod

- Een uitdagende en gevarieerde functie in een financieel gezond bedrijf met een uitstekende reputatie in de agro-industrie.
- Een grondige opleiding om je vertrouwd te maken met de logistieke processen.
- Vanuit Heist od Berg maak je deel uit van een vlakke bedrijfsstructuur waarin iedereen in 'team' hetzelfde doel nastreeft.
- Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.