Terug naar zoekresultaten

Logistics Trainee

410609782

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistics Trainee

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een eerste job binnen Supply Chain in een internationale omgeving? Onze klant biedt jou een logistieke traineeship om de kneepjes van de logistieke wereld te leren. Je wordt ondergedompeld in een uitdagende, dynamische omgeving om van alle verschillende aspecten van de logistiek te proeven. Je leert de dagdagelijkse werking van een logistiek bedrijf kennen door opleiding van de leidinggevenden. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: - Je zal instaan voor het opmaken van de analyses, rapportering van de verschillende afdelingen. - Je beheert data in het systeem en voert controles uit, teneinde de efficiëntie van bedrijfsprocessen te garanderen en te optimaliseren. - Je voert een eerste kritische analyse uit en zorgt voor interpretatie, synthese en rapportage van de resultaten. Je kan spelen met data en de interpretatie ervan. - Je zorgt voor administratieve en projectmatige opvolging waar nodig. - Je ondersteunt de leidinggevenden in allerhande taken. - Je durft een kritische blik te werpen over bestaande processen en procedures en deze ook te optimaliseren. - Je beheert en volgt de agendaplanning op van 1 van de directieleden. - Je organiseert vergaderingen, notuleert en maakt vervolgens de verslagen op.

Profiel

We zoeken iemand die een sterke interesse heeft in de logistieke sector. Je bent flexibel en communicatief sterk met een hands on mentaliteit, je zoekt uitdagingen. Verder heb je een analytisch en oplossingsgericht vermogen.

Je beschikt ook over:
- Een hoge dosis motivatie en leergierigheid
- Een hoger diploma met een logistieke afstudeerrichting
- Goede Officepakket kennis (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
- Een rijbewijs B

Aanbod

Bij onze klant ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Wij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Antwerpen

Alle jobs Logistiek management

Populaire jobs in Logistiek management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.