Terug naar zoekresultaten
Nike ELC

Logistics Operations Manager

(In shiften: vroege-late, vaste nacht, vast weekend)

Bij Nike ELC

Logistics Operations Manager

Functieomschrijving

Als positief ingestelde logistiek operations manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de distributiecentra. Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten van je afdeling (op tijd leveren, productiviteit, veiligheid en kwaliteit) Daarnaast bepaal je de meest efficiënte personeelsbezetting rekening houdend met budgetten en dagvolumes op korte en lange termijn. Je bepaalt de strategie van je afdeling en met een duurzame aanpak streef je naar continue verbetering van de logisieke processen. Dit doe je samen met je collega’s , je teamcoaches (gemiddeld 5) en medewerkers (varierend van 40 – meer dan 100). Je bouwt goede relaties op met de vakbonden en vertegenwoordigt operations in cross-functionele meetings. Je rapporteert aan jouw Distribution Director die jou zal coachen, inspireren en verder ontwikkelen.

 

Teamwork, doorzettingsvermogen, trots, duurzaam ondernemen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en respect voor zowel het individu als het milieu zitten verweven in onze bedrijfscultuur. Medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf te zijn en tonen zich verbonden in hun passie voor Nike. De lat ligt hoog en de werksfeer is informeel en ontspannen. Er is ruimte voor fijne (extraprofessionele) teamactiviteiten en de talrijke sportvoorzieningen op de site zijn toegankelijk voor medewerkers en hun gezin. De sportgedachte is nooit ver weg. Je kan rekenen op een competitief pakket (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarplan, kilometer- en fietsvergoeding, ...). Je Distribution Director zal je coachen, inspireren en verder doen ontwikkelen waardoor je talent voortdurend in beweging blijft.

Profiel

  • Redeneren op Master-niveau of vergelijkbare werkervaring.
  • Kennis en inzicht in logistieke en warehouse-processen in ee lean-omgeving.
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een complexe operationele omgeving met verantwoordelijkheid voor teams van minstens 40 medewerkers en ervaring in het aansturen van leidinggevenden.
  • Je voelt je thuis in een fast-paced, snelwijzigende omgeving en druk brengt je niet van je stuk.
  • Sterk analytisch, in staat om anderen te overtuigen en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
  • Je dribbelt vlot met Word, Excel en Powerpoint.
  • Bereid om in shiften te werken: vroege en late shift: de ene week van 6u-14u, de andere week van 14u-22u
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.