Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 80

Volgende
Colruyt Group

Logistics manager OKay/Bioplanet

Logistics manager OKay/Bioplanet

Colruyt Group | Beersel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Logistics manager OKay/Bioplanet

Functieomschrijving

Als logistics manager volg je een opleidingstraject bij de logistieke afdeling van OKay en Bio-Planet. Je doet stages bij de verschillende diensten, raakt vertrouwd met de bedrijfscultuur en neemt tijdens het traject verschillende rollen op: van orderpicker over teammanager tot logistics manager.

 

Als logistics manager doe je de eerste maanden stages bij de diverse logistieke diensten en maak je kennis met de verschillende processen in de ketting (receptie, orderpicking, inbound, outbound, stockbeheer…). Nadien doe je ook winkelstages bij OKay en Bio-Planet zodat je vertrouwd raakt met de klantgerichte bedrijfscultuur.

Na deze stages neem je enkele maanden de rol  van teammanager op. Als teammanager (de logistieke afdeling telt er een tiental) sta je in voor de operationele aansturing van een team van een 35-tal medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige levering van de goederen in de winkels.

Nadien raak je vertrouwd met het takenpakket van afdelingschef/logistics manager. Als logistics manager werk je mee aan de optimalisatie en verdere uitbouw van de logistieke flow, bewaak je de verschillende processen en bepaal je mee de strategie. Die vertaal je samen met je teammanagers in doelstellingen op middellange en korte termijn. Je coacht en begeleidt hen bij de realisatie van hun operationele doelstellingen om zo bij te dragen tot de verdere groei van OKay en Bio-Planet.

Natuurlijk kan je tijdens alle fasen van je opleidingstraject rekenen op een goede begeleiding en coaching.

Je werkt in Beersel.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma en bent geboeid door supply chain management en bedrijfsbeheer. Ervaring als leidinggevende is een must, bij voorkeur heb je ook ervaring in logistiek.
 • Managementkwaliteiten – Je bent op termijn verantwoordelijk voor een grote afdeling (samen met collega logistics manager). Naast inzicht in planning, structuur en organisatie, heb je dus ook sterke people skills nodig: communicatie, empathie en inlevingsvermogen zijn cruciaal.  
 • Analytisch vermogen – Je bent een sterk analytische geest die makkelijk hoofdzaak van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen. Je bent een kei in organisatie en planning, hebt ervaring met procesmatig ondernemen en behoudt altijd het overzicht.
 • Klantgerichtheid en enthousiasme – Je hebt oog voor de noden van de klant (de winkels) en weet hier actief op in te spelen. Dankzij je enthousiasme en verbindende kwaliteiten slaag je erin om alle betrokkenen te motiveren.
 • Initiatief nemen – Je kan out of the box denken en durft te vernieuwen. Je blijft op de hoogte van nieuwe (logistieke) trends en initieert vernieuwende projecten.
 • Taalkennis – Je bent vlot tweetalig (Nederlands/Frans), of bereid om je kennis bij te spijkeren. Daarnaast spreek je ook een aardig mondje Engels.

Aanbod

 • Een opleiding op maat – Je opleidingstraject is volledig op jouw maat en duurt max. 2 jaar. Afhankelijk van je ervaring en competenties krijg je de kans om door te groeien naar de functie van logistics manager.
 • Stimulerende werkomgeving – Logistiek is een snel veranderende wereld met heel wat vernieuwende initiatieven. In je job kom je ook met heel wat verschillende diensten en mensen in contact.
 • Extralegale voordelen – Je krijgt een competitief loon met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques. Ook een bedrijfswagen behoort tot  de mogelijkheden.

Interesse?

Bart Wyns - Selectieverantwoordelijke
02  363 53 43
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.