Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 22

Volgende

LOGISTICS ENGINEER

* Wereldwijde leverancier van Supply Chain oplossingen
* Uitdagende job in groeiende multinational
* Verbeteren Supply Chain processen

Via Hays

Nog 3 dagen om te solliciteren

Hays Antwerpen Logistics Experts is voor een wereldwijde leverancier van Supply Chain oplossingen op zoek naar een Logistics Engineer voor een vestiging in Tilburg en een vestiging in Zellik.

LOGISTICS ENGINEER

Functieomschrijving

In de functie van Logistics Engineer ben je verantwoordelijk voor logistieke analyses en het uitwerken van continuous improvement projecten in de Supply Chain. Dit doe je door de juiste gegevens te verzamelen op de werkvloer aan de hand van analyses, observaties en steekproeven. Daarnaast volg je trends en ontwikkelingen binnen de logistieke wereld en analyseer je de behoeftes van de klanten en prospects. Op basis van de verzamelde gegevens stel je een projectplan op voor de logistieke projecten dat je gaat implementeren en opvolgen. Je participeert zelf in projecten op vlak van operationele verbeteringen. Tot slot werk je nauw samen met de Operations Managers en rapporteer je aan de Site Manager.Profiel

De ideale kandidaat beschikt over een bachelor- of masterdiploma dat wordt aangevuld met een vijftal jaar ervaring in een logistieke omgeving. Je hebt reeds projectmatig gewerkt binnen warehousing, transport of supply chain en je bent analytisch, resultaatgericht en communicatief. Daarnaast ben je een teamplayer, maar werk je ook zelfstandig. Je spreekt goed Nederlands, Frans en Engels en hebt ervaring met WMS-systemen.


Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende, autonome job met verantwoordelijkheid bij een sterk groeiende logistieke speler. Je krijgt opleidingsmogelijkheden en een interessant loonpakket.

Heb jij interesse in deze job als Logistics Engineer? Solliciteer dan snel online t.a.v. Anke De Belser van Hays Antwerpen!

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Supply chain
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.