Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 58

Volgende
Recupel vzw

Logistics Analyst

Recupel vzw | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Maak deel uit van de circulaire economie
als m/v Logistics Analyst bij Recupel

Werken aan een duurzame wereld is een uitdaging die niet alleen de nodige maatschappelijke consensus vraagt, maar ook en vooral actieve denkers en doeners. Overtuigde, respectvolle en efficiënte professionals zoals je die vindt bij Recupel, de Europese marktleider in het verzamelen en verwerken van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur.
Wil je, net zoals zij, je talent, je kennis en je enthousiasme ten dienste stellen van een eigentijdse, maatschappelijk relevante organisatie, dan zien we je komst alvast met plezier tegemoet.

Logistics Analyst

Functieomschrijving

Je opdracht is veelzijdig
Daarom ga je je stapsgewijs in je functie ontwikkelen. Via contacten met ophaalpunten, transporteurs en verwerkers maak je je vertrouwd met de logistieke flow van afgedankte lampen, elektro-apparatuur en rookmelders. Vervolgens ondersteun je het logistiek team met rapporten en cijfers als uitgangspunt voor de verdere professionalisering van de activiteiten.
Je bestudeert daartoe intensief de logistieke processen en levert de analyses voor de optimalisering van het transport en de recipiëntenvoorraad. Tenslotte wordt er ook op je gerekend voor het aanbrengen van ideeën voor de verdere uitbouw van de logistieke applicatie op basis van de hiertoe aangewende data, businesslogica en user interface.
 

Profiel

Je profiel is al net zo veelomvattend
Je hebt een masteropleiding genoten waarin je je vermogen tot analytisch en procesgericht denken verder hebt kunnen ontwikkelen. Je bent iemand die van nature conceptueel te werk gaat en perfect vertrouwd is met de taal van de getallen. Je werkt gestructureerd, in lijn met welbepaalde procedures, trekt je ook projectmatig prima uit de slag en hebt een scherp oog voor details. Je bent, net als je collega’s, geboeid door nieuwe trends en nieuwe werkmethoden. En dat alles combineer je met een fundamentele interesse -en een eventuele eerste ervaring- in de logistiek. Je bent Nederlands- of Franstalig met een goede kennis van de tweede landstaal en je hebt een passieve kennis van het Engels.
 

Aanbod

Recupel biedt je wat je toekomt
Er wacht je een gevarieerde activiteit waarin zowel data-analyse als projectwerk essentieel zijn. Je komt terecht in een aangename, conviviale werkomgeving die de principes toepast van het Nieuwe Werken (NWoW). Je werkt afwisselend in Brussel en tijd- of plaatsonafhankelijk. En last but not least kan je rekenen op een marktconforme verloning die rekening houdt met je opleiding, ervaring en talent.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw en mooi avontuur. Solliciteer via de "Solliciteer nu"-knop of contacteer Inge Egberghs, Talent Acquisition Manager, via 0475 504 563.
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.