Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 12

Volgende

Linux System Engineer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Linux System Engineer

Functieomschrijving

Als Linux System Engineer bestudeer je de behoeften van de serverinfrastructuur en stel je architectuuroplossingen voor.
Je configureert onze Linux-systemen en laat ze evolueren. Voor het team dat instaat voor het dagelijks beheer van de Linux-systemen bereid je ook dossiers en procedures voor zodat het zijn werk zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma in een informaticarichting en hebt ervaring met het beheer van Linux-systemen.
Je bent vertrouwd met de distributie Linux RHEL 5 en 6 (kennis van versie 7 zou een pluspunt zijn).
Idealiter heb je ook een goede kennis op het vlak van scripting en monitoring (Nagios, Ganglia, Compuware VAS, Dynatrace, SVN), JBoss (EAP 4, EAP 6, JbossON) en van de volgende domeinen: Cfengine2 (RHEL 5), Cfengine3 (RHEL 6), Ansible (RHEL 7).
Kennis van Docker, MQ, SQL Server, TSM (IBM) en Web Services is eveneens een sterke troef.
Je houdt ervan nieuwe oplossingen te bestuderen, analyseren en evalueren om zo uitdagingen te overwinnen.
Je bent flexibel, systematisch, geordend en oplossingsgericht. Je communiceert vlot, gaat rustig en doordacht te werk en houdt van teamwerk. Je wil je graag engageren om snel te groeien in deze functie.
Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.