Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 35

Volgende

LIJNVERANTWOORDELIJKE

379250554

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

LIJNVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

Om de snelle groei te blijven realiseren, bouwen wij volop aan de uitbreiding van onze nieuwe fabriek. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor de opstart en het correcte verloop van het afval-inpak proces. Je stuurt en motiveert je collega's aan de lijn, dit om de nodige capaciteit te behalen. Je bent verantwoordelijk voor de registraties aan de lijn. Je bent polyvalent inzetbaar op verschillende inpaklijnen. Je werkt zelf ook mee aan de inpaklijn en rapporteert aan de Inpak Verantwoordelijke.

Profiel

Je hebt een diploma op A2 niveau met een sterk technisch inzicht. Je hebt bij voorkeur ook al ervaring in een productie omgeving (bij voorkeur voeding). Je werkt kwaliteitsbewust met aandacht voor orde, netheid en hygiëne. Je bent flexibel in dagploeg en indien nodig ben je bereid een vroeger of een late shift te doen. Verder werk je graag in teamverband.

Aanbod

Wij bieden je een aangename werkomgeving in een sterk groeiend bedrijf. Je krijgt een job met verantwoordelijkheid en uitdaging. Je kan een vast contract krijgen met een full-time functie.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator voeding
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Sint-Amands (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.