Terug naar zoekresultaten

Lichterarchitect met commerciële feeling (M/V) - (NIEUW!)

271677231

Via Let's Work

Let's Work is jouw HR-specialist in het zoeken en vinden van jouw geschikte job. Met ons ruim kantorennet en ervaring begeleiden we je professioneel naar de arbeidsmarkt.

Lichterarchitect met commerciële feeling (M/V) - (NIEUW!)

Functieomschrijving

Voor een Belgische lichtfabrikant die actief is op verschillende Europese markten zijn we opzoek naar een lichtarchitect met commerciële feeling. Dit te versterking van de afdeling lichtplanning. Taken: Je staat in voor het uitwerken van lichtconcepten voor de projectmarkt (bv. kantoren, restaurants, winkelketens, etc.). Dit zowel voor binnen- & buitenland. Je werkt samen met de verkopers, offertedienst en de ander lichtplanners. Sporadisch ontvang je ook klanten in de showroom. Alsook offertes uitwerken behoort tot je takenpakket.

Profiel

Interieurarchitect of - vormgever of je hebt affiniteit met interieur. Werken met het programma 'VectorWorks' is je niet onbekend. Kennis van Dialux Evo is een pluspunt! Jouw kwaliteiten zijn: creativiteit, nauwkeurigheid en punctualiteit. Je bent commercieel ingesteld, want de klant staat centraal. Een interesse in techniek is welkom. Werken met deadlines schrikken je niet af. Je kan je vlot uitdrukken, zowel schriftelijk als het spreken, in het Frans en Engels. Enige ervaring in de verlichtingssector is een grote plus.

Aanbod

We bieden je een functie optie vast in een dynamisch bedrijf met een vlakke structuur. Er is voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen inbreng en initiatieven. Er wordt een leertraject aangeboden en de verloning gebeurt volgens de barema's met aanvulling van extra legale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Binnenhuisarchitect' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.