Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 41

Volgende

LEIDINGGEVEND PREPRESS ENGINEER

* Operationeel verantwoordelijke klein team
* Aanlevering productieklare drukbestanden
* Gent / heel vlotte bereikbaarheid

Hays Engineering Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Voor onze klant, een internationaal en hoogtechnologisch productiebedrijf gelegen aan de rand van Gent, is Hays Engineering Gent op zoek naar leidinggevend Prepress Engineer.

LEIDINGGEVEND PREPRESS ENGINEER

Functieomschrijving

* Operationeel verantwoordelijke klein team
* Aanlevering productieklare drukbestanden
* Gent / heel vlotte bereikbaarheid


In de job van Prepress Engineer ben je niet alleen de operationeel verantwoordelijke van het team maar zal je zelf ook instaan voor de aanlevering van productieklare drukbestanden. Je analyseert en bespreekt de grafische gegevens met de klant en bepaalt in samenwerking met de leveranciers, die instaan voor het grafisch ontwerp, de correcte drukvormen. Vooraleer je de drukvormen vrijgeeft voor productie beoordeel je ze en bespreek je ze met de klanten. Je zorgt voor een correct productiedossier en onderhoudt een goede communicatie met je collega's van de productie, drukkerij, planning, sales, aankoop,… Je bent de leidinggevende en operationeel verantwoordelijke van een klein team van prepress engineers. Je rapporteert aan de Productie Manager.

Profiel

Je komt voor de job van Prepress Engineer in aanmerking wanneer je over een bachelordiploma in een grafische richting beschikt (of gelijkwaardig door ervaring). Idealiter heb je ervaring in een prepress job en/of als leidinggevende in een grafische productieomgeving. Naast het Nederlands kan je je vlot uitdrukken in het Engels (gesproken en geschreven). Je beschikt over sterke leidinggevende en coördinerende capaciteiten.

Aanbod

In de job van Prepress Engineer kom je terecht in een internationaal bedrijf met een sterke teamspirit. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt met extralegale voordelen. Bovendien is het bedrijf heel gemakkelijk bereikbaar via alle invalswegen en het openbaar vervoer.

Interesse in de job van leidinggevend Prepress Engineer voor dit internationaal bedrijf gelegen te Gent? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 of 0498 17 65 42.

Interesse?

Hays Gent
Carolien Seynaeve
0032498176542
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.