Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 11

Volgende

Legal & Insurance Manager

368363802

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Legal & Insurance Manager

Functieomschrijving

Voor een groot internationaal bedrijf, zijn wij nog op zoek naar een Legal & insurance manager. In deze functie ga je aan de slag in het hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Samen met twee Legal Advisors en een Paralegal Officer ben je verantwoordelijk voor alle dossiers m.b.t. verzekeringen en aansprakelijkheid. Daarnaast voorzie je juridisch advies ter ondersteuning van de directie en het managementteam. Het verantwoordelijkheden en takenpakket zullen bestaan uit: -Je tekent het verzekeringsplan uit m.b.t. onze commerciële activiteiten en personeelsaangelegenheden. -Je neemt strategische beslissingen in het afsluiten van polissen en je bent een expert op het vlak van aansprakelijkheid. -Je adviseert de directie in schadegevallen en werkt preventieve plannen uit om schadeclaims in de toekomst te vermijden. -Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van bedrijfsactiviteiten conform de geldende wetgeving. -Je onderhandelt, stelt op en kijkt commerciële contracten na. -Je verleent advies betreffende een breed scala van juridische vragen aan interne klanten en directie. -Je werkt een proactieve strategie uit m.b.t. juridische aangelegenheden. -Je analyseert en voorziet risico?s binnen Tabaknatie en treft gepaste juridische maatregelen. -Je stelt afdelingsdoelen op in functie van het strategisch meerjarenplan en vertaalt deze naar jouw medewerkers. -Je bent verantwoordelijk voor de permanente ontwikkeling van jouw medewerkers

Profiel

We zoeken iemand met een gezonde dosis assertiviteit, die goed met anderen kan communiceren. In deze functie kunnen taken
aan bod komen die een krachtige persoonlijkheid vereisen. De werkomgeving biedt veel afwisseling en verandering. In deze functie is het ook belangrijk motiverend met anderen om te gaan en hen te overtuigen. De ideale kandidaat heeft doorzettingsvermogen om taken volledig af te werken, is betrouwbaar, loyaal en discreet.

Je beschikt ook over:
-Masterdiploma rechten
-Gedegen en bewezen ervaring (min. 4 jaar)
-Analytisch vermogen en uitstekende managementvaardigheden
-Goede kennis van verzekeringsbeheer, aansprakelijkheid, vennootschaps- en handelsrecht

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Bedrijfsjuristen
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bedrijfsjuristen' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.