Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

Legal Adviser

380138002

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Legal Adviser

Functieomschrijving

Voor een firma in het centrum van Antwerpen zijn we op zoek naar een Legal Advisor. Als Legal Advisor ben je mee verantwoordelijk voor de voorbereiding, opstelling en opvolgen van juridische dossiers. Daarnaast analyseer en detecteer je risico's en optimaliseert documenten. Jouw focus zal liggen op het adviseren van de directie en de afdelingen met betrekking tot juridische kwesties. Je volgt ook de ontwikkelingen in de wetgeving en rechspraak op en overlegt met de directie in de te nemen maatregelen. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de contacten met advocaten en adviseurs.

Profiel

Je hebt een master in rechten of gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring. Je hebt een bijzondere interesse in handelsrecht, vennootschapsrecht, verzekeringen en sociaal recht. Je bezit een goede kennis van het Engels. Je bent zelfstandig en bent gericht op het behalen van resultaten. Tot slot ben je perfectionistisch, pragmatisch, kritisch en proactief.

Aanbod

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich heeft weten positioneren tot marktleider in opslag, transport en logistiek. Je zal werken in een jong en dynamisch team dat in een informeel en leuk kader hoogwaardige resultaten nastreeft.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Bedrijfsjuristen
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bedrijfsjuristen' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.