Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 9

Volgende
talent.brussels

LEDEN VAN DE SELECTIECOMMISSIES VAN TOP-MANAGERS

voor het BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Bij talent.brussels

Staat 7 dagen op Jobat.be

talent.brussels is een nieuwe gewestelijke overheidsdienst gecreëerd in januari 2018. Doelstelling: steun en expertise bieden door het aanreiken van gemeenschappelijke en gedeelde oplossingen op het vlak van personeel en organisatie aan alle Brusselse overheidsdiensten en gewestelijke instellingen van openbaar nut.

LEDEN VAN DE SELECTIECOMMISSIES VAN TOP-MANAGERS

Functieomschrijving

Als lid van de selectiecommissie van top-managers bestaat uw rol in de eerste plaats erin om te oordelen over de toelaatbaarheid van de kandidaten voor het mandaat alvorens hen te horen en vervolgens te evalueren, aan de hand van een functiebeschrijving en van doelstellingen door de regering vastgelegd, of de kandidaten geschikt zijn voor de beoogde functie.

Profiel

  • U oefent geen politiek mandaat uit en bent geen lid van een ministerieel kabinet terwijl u lid bent van een selectiecommissie.
  • U beschikt over een expertise in verband met de materies die behoren tot het te verlenen mandaat (http://be.brussels/over-het-gewest/de-gewestelijke-bevoegdheden?set_language=nl)
  • En/of u beschikt over een expertise in verband met management in de publieke sector.
Details:
  • De commissieleden worden vergoed met zitpenningen. Die hebben een waarde van 418 euro voor een lid van de commissie en 627 euro voor de voorzitter (brutobedragen tegen de huidige index).
  • De commissies komen minimaal tweemaal samen voor elke selectieprocedure en eventueel vaker in functie van het aantal kandidaten.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.