Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Colruyt Group

Learning & development coordinator Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Colruyt Group bundelt verschillende afdelingen binnen de Groep Colruyt die ondersteunende diensten leveren aan de verschillende enseignes van Colruyt Group. Het gaat dan o.a. over het intern marketing- en communicatiebureau (met een eigen foto- en videostudio, grafisch ontwerpers, copywriters, datawarehouse, enz.), de informatica-afdeling, de afdeling werkvereenvoudiging, de personeels- en selectiedienst, Facilitaire Diensten, de dienst procesanalisten, de afdeling milieu en overheidsrelaties, enz.

Learning & development coordinator Colruyt Group

Functieomschrijving

Bij Colruyt Group bieden we een breed aanbod opleidingen aan, afgestemd op de ervaring en competenties van onze medewerkers. Als learning & development coordinator help je de medewerkers van ons intern communicatiebureau CCX zichzelf vaktechnisch verder te ontwikkelen.

Als learning & development coordinator werk je in het communicatiebureau van Colruyt Group. Binnen dit team start jouw opdracht bij de basis. De leidinggevenden werken om te beginnen ontwikkelingsplannen uit. Vanuit die plannen detecteer je opleidingsnoden en breng je die in kaart, waarbij je rekening houdt met het competentieprofiel en het persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo krijgt iedereen alle kansen om verder te groeien.

Je kijkt welke opleidingen momenteel aangeboden worden binnen Colruyt Group en lijst op welke externe opleidingen geschikt zijn voor Colruyt Group. Wat bieden we zelf al aan en welke opleidingen moeten we verder uitwerken? Wat zijn de prio’s op het vlak van interne en externe opleidingen? Op al die vragen formuleer jij een gepast antwoord.

Verder werk je specifieke opleidingsplannen voor starters uit. Zo bekijk je bijvoorbeeld onze nieuwelingendag kritisch en zoek je inhoudelijke verbeterpunten. Je bekijkt elke functie apart en stelt een checklist op.

Je rapporteert regelmatig over persoonlijke ontwikkeling binnen ons communicatiebureau. Heeft iedereen een peter of meter? Kan elke medewerker rekenen op een persoonlijk ontwikkelingsplan? Zijn er voldoende competentieprofielen? Dankzij jouw inzichten kunnen we het huidige aanbod verder uitbouwen en verbeteren.

Andere rapporten behandelen thema’s zoals het aantal opleidingen dat onze medewerkers volgen, of de opleidingen die wel of niet goed scoren. Jouw bevindingen vormen de basis voor gepaste acties.

Je gaat aan de slag in ons Kantoor te Halle.

 

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je behaalde een bachelordiploma en hebt minstens twee jaar relevante werkervaring. Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels om met leidinggevenden en medewerkers in contact te gaan.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met marketingcommunicatie.
 • Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet, staat het belang van onze medewerkers centraal. Je bouwt een goede relatie op met je opdrachtgever en speelt tactvol in op zijn/haar noden.
 • Zelfstandig werken – Je bent een gestructureerde trekker die een project van nul kan opbouwen. Daarom is het belangrijk dat je prioriteiten stelt en zelfstandig taken kan afwerken.
 • Communicatief sterk – Je overlegt regelmatig met leidinggevenden om de opleidingsnoden precies in kaart te brengen. Je daagt uit, stelt kritische vragen en stelt je assertief op tegenover hen

Aanbod

 
 • Ruimte voor initiatief – We stomen communicatiebureau klaar voor de toekomst, onze organisatie is in volle verandering. Daarom zoek je constant naar wat beter kan en krijg je de ruimte om je job in grote mate zelf in te vullen.
 • Samenwerken – Je werkt nauw samen met onze vakcoaches en natuurlijk ook met je collega-coördinatoren van onze andere businesses.
 • Grondige opleiding – Het is niet omdat je toevallig opleidingen in kaart brengt en verbetert, dat je er zelf geen mag volgen. Met de juiste cursussen ontwikkel je optimaal jouw talenten.
 • Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Sofie De Camps - Selectieverantwoordelijke
02 363 53 43 - selectie@colruytgroup.com
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques
 • Individuele hospitalisatieverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleidingsbegeleider' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.