Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 32

Volgende

LEAN ENGINEER

* Lean, continuous improvement binnen productie
* Doorgroeimogelijkheden!
* Gent

Via Hays Engineering Gent

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal productiebedrijf uit Gent is Hays Engineering Gent op zoek naar een Lean Engineer.

LEAN ENGINEER

Functieomschrijving

In de job van Lean Engineer ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van Lean en continuous improvement voor deze productievestiging in Gent. Je zal nauw samenwerken met de productieteams en het management in het bepalen van de prioriteiten en de realisatie van de Lean-projecten. Deze projecten zullen betrekking hebben op de productie, de processen en de installaties. Je zal instaan voor de nodige analyses, het concreet uitwerken van de actieplannen en het in kaart brengen van alle nodige processen en tools. Als Lean Engineer maak je de vertaalslag naar concrete actieplannen en zal je instaan voor de coaching en training op de werkvloer. De projecten en processen die je geïmplementeerd en gerealiseerd hebt zal je verder blijven opvolgen, evalueren en bijsturen indien nodig.
Profiel

Je komt voor de vacature van Lean Engineer in aanmerking wanneer je over een technisch masterdiploma beschikt (of gelijkwaardig bent door ervaring). Bij voorkeur kan je minimum een eerste ervaring met Lean-projecten voorleggen in een industriële omgeving. Je beschikt over een goede allround technische kennis / inzicht en de verschillende Lean-technieken zijn jou niet ongekend. We zoeken een hands-on Lean Engineer die graag een zichtbare factor is op de werkvloer, communicatief en pragmatisch is. Naast het Nederlands kan je het Engels in een professionele context gebruiken.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal actief productiebedrijf met een open communicatiecultuur die de Lean-filosofie sterk in het vaandel draagt. Men biedt de medewerkers tal van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden aan. Ook voor de rol van Lean Engineer hoopt het bedrijf een ambitieuze kandidaat te kunnen aantrekken die kan doorgroeien naar een leidinggevende functie! Voor deze job kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat aangevuld wordt met een totaalpakket aan extralegale voordelen.

Interesse in de job van Lean Engineer voor dit productiebedrijf in Gent? Sollicteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent rechtstreeks via 09 269 25 43.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.