Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Lead Labo Analyst

354337929

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Lead Labo Analyst

Functieomschrijving

Je zorgt voor een efficiënt uitvoeren van routine- en kwaliteitscontroles op grondstoffen, tussenproducten en eindproducten. Hiervoor gebruik je chemische, fysische en microbiologische testmethoden. De controle van alle lab equipement ga je uitvoeren van alle nodige kalibratie en zorgt voor de bedrijfszekerheid van deze toestellen. Daarnaast sta je in voor het opvolgen en tijdig bestellen van labo materialen. Je zal betrokken worden bij verschillende programma's rond voedselveiligheid en sta je de QA manager en Lab Supervisor bij het opvolgen en auditen van hygiëne, HACCP en GMP regels. Het helpen van nieuwe projecten zie je meteen zitten en help je graag zoeken naar oplossingen.

Profiel

Bij voorkeur behaald je een master diploma chemie, biochemie of microbiologie. Je sterkste troeven: stiptheid, ordelijk, nauwkeurig, kwaliteit, flexibel, resultaat gedreven en creatief. Met de PC kan je overweg, ervaring met SAP is een pluspunt. Je bent analytisch, probleemoplossen, accuraat, georganiseerd, je kan nauwgezet werken en in team. Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en je hebt een goede kennis van Engels.

Aanbod

Interim met optie vast. Voltijdse job in dagdienst, occasioneel in ploeg- en weekenddienst. Een uitdagende functie en een dynamische werkomgeving met verschillende, internationale loopbaanmogelijkheden. Een interessant verloningspakket en extralegale voordelen.
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Laborant in de procesindustrie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Ieper (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Laborant in de procesindustrie' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.