Terug naar zoekresultaten

Lead Developer

464276577

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 33 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Lead Developer

Functieomschrijving

Een innovatief software huis te Kortrijk zoekt een ervaren software ontwikkelaar met people skills! Naast de ontwikkeling van webapplicaties, webservices en mobiele applicaties maak je ook de analyse van diepaande bedrijfsprocessen en ontwerp je vervolgens een efficiënte en kwalitatieve toepassing op maat. Regelmatig zit je samen met collega's om gedachten uit te wisselen en waar nodig de projecten bij te sturen, via de Agile werkmethodiek. Jij coördineert het team hier, alsook een team developers op een andere locatie.

Profiel

De persoon die we zoeken kent al enkele jaren ervaring binnen zowel de ontwikkeling van webapplicaties, -services en/of mobiele applicaties alsook het leiden van deze activiteiten. Vanuit deze achtergrond heeft hij/zij een stevige kennis van C# .net en bezit hij/zij de nodige coaching en organisatievaardigheid. Zowel een sterke kennis van het Nederlands als Engels is vereist. Gemotiveerde kandidaten met ervaring in development maar nog niet in coördinatie mogen ook hun kans wagen.

De firma werkt ondermeer met de volgende technologieën: .net Core, ASP.net Core, MVC, Web API, NuGet, Entity, Angular 2 , REACT, Typescript en Xamarin (Android & iOS). Voorgaande kennis van deze zaken zijn telkens een pluspunt!

Aanbod

De lead developer krijgt hier alle ruimte om zich verder te verdiepen in allerhande innovatieve technieken. Je krijgt een verloning die je ervaring respecteert. Werken doe je vanuit een modern gebouw in een filevrijeomgeving met parking voor de deur.

De firma voorziet standaard een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, en een 37u week met 6 extra vakantiedagen per jaar!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Ago IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.