Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 20

Volgende
MCL n.v.

Lasser - Samensteller

MCL n.v. | Bree | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

MCL is al 27 jaar een metaalhandel die zorgt voor toelevering aan de bouw en industrie. Voor de bouw verzorgen wij ook de bewerkingen aan onder meer stalen balken en kolommen. We lassen, boren, zagen etc. We zijn een klein team, maar groot in wat wij doen.

Lasser - Samensteller

Functieomschrijving

Als lasser-samensteller zorg je ervoor dat de plannen van de klant in werkelijkheid worden omgezet. Je zorgt ervoor dat kopplaten en zijplaten op de juiste plaats staan zodat je collega’s deze kunnen aflassen. Als het nodig is kan je deze zelf ook aflassen. Bandwerk kennen wij niet: elk werk is anders. Zware balken, kleine L profielen, dikke platen, buizen etc.

Profiel

Je kan zelfstandig werken, je bent positief ingesteld en kan probleemoplossend denken. Technisch inzicht heb je in overschot en planlezen is voor jou geen probleem.

Aanbod

Een competitief uurloon, maaltijdcheques, 3 weken vakantie in het bouwverlof en 2 weken in de kerstvakantie. Elk jaar een barbecue en een personeelsfeest.

Interesse?

Solliciteren kan telefonisch op het nummer 089 46 49 43 of per mail naar info@MCL-Bree.be.  Als je profiel past bij ons bedrijf nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.
Maaseik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Lasser' jobs in Maaseik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.