Terug naar zoekresultaten

Lasser/Monteur (Binnen-en buitendienst) - Jong team - Regio Gent

383481156

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Lasser/Monteur (Binnen-en buitendienst) - Jong team - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor een jonge en moderne firma binnen de Gentse regio, gespecialiseerd in de wereld van het stortgoed met een uitgebreid programma van standaardapparatuur op het gebied van opslag, transport, weging, dosering, etc. is AGO Technics op zoek naar een Lasser/monteur. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor het bewerken, samenstellen en monteren van systemen en componenten met inachtneming van de veiligheidsnormen die gelden binnen de firma. - Je bent het aanspreekpunt en verantwoordelijke voor het verzendklaar maken van systemen die klaar zijn voor transport. - Je vindt netheid en veiligheid heel belangrijk op zowel de werkplek en het magazijn en ziet hier ook op toe. - Je gaat langs bij klanten voor het verlenen van service betreffende het verrichten van onderhoud en montages bij klanten. - Tenslotte zal je ook constructies van transportleidingen lassen en monteren.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma bij voorkeur mechanica -lasser of je bent gelijkwaardig door ervaring. Reeds enige ervaring binnen TIG-Lassen en/of halfautomaat lassen is belangrijk. Daarnaast kan je ook minstens 2 jaar ervaring in de mechanische montage technieken voorleggen. Je bent gemotiveerd, leergierig en kan goed in teamverband samenwerken. Je gaat vaak langs bij klanten waardoor klantgerichtheid en flexibiliteit twee sterke kenmerken van jouw persoonlijkheid zijn.

Aanbod

What's in for me? Je komt terecht in een jong en modern bedrijf met een familiale sfeer. Er wordt goed gezorgd voor de werknemers en er wordt op een respectvolle manier gecommuniceerd. De collega's zijn er steeds om elkaar te helpen. Verder werk je samen met een ervaren team waardoor je heel veel kan leren.Je krijgt een vast contract na een interimperiode. Indien je een vaste job zou opzeggen, voor deze nieuwe uitdaging, dan is een direct vast contract, ook zeker een optie. Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques ( ?8), ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Interesse? Stuur dan zeker jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel voor meer info naar 09 374 61 33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Lasser' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.