Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 19

Volgende

Lasser (half automaat) - dag - Regio Gent

440465885

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Lasser (half automaat) - dag - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in machinebouw, zijn wij op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van constructies volgens plan. Hierbij is het belangrijk dat je technische plannen kan lezen. Je last zowel kleinere als grotere frames en zal instaan voor de oplevering van een afgewerkt stuk. Je werkt in een 38 uren week (7u-15u30 of 8u-16u30). Op vrijdag wordt er 2 uur vroeger gestopt.

Profiel

Je beschikt over een diploma lassen of kan een aantal jaren praktijkervaring in de machinebouw voorleggen. Schoolverlaters kunnen ook zeker en vast in aanmerking komen. Het kunnen lezen van technische plannen is een must. Indien je kennis hebt van aluminium en inox lassen dan is dit zeker een pluspunt. Daarnaast kan je precies en zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende en afwisselende job aan. Je komt terecht in een kleine KMO waar collegialiteit centraal staat. Naast extra opleidingen, krijg je een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extra legale voordelen (maaltijdcheques). Na een positieve interim-periode wordt er overgegaan naar een vast contract, maar de mogelijkheid van onmiddellijk een vast contract is zeker bespreekbaar. Tijdens het kennismakend gesprek zal je een goed zicht krijgen op de firma, krijg je een rondleiding om de sfeer op te snuiven en zal je een lasproef afleggen. Er is een collectieve sluiting, in de laatste twee weken van juli en de eerste week van augustus. Er bestaat ook een mogelijkheid om verlofdagen naar eigen keuze in te plannen. Je krijgt de kans om mee te groeien in het bedrijf. Interesse? mail dan snel je CV naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Lasser' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.