Terug naar zoekresultaten

Labotechnieker metallurgie - regio Gent

402892609

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Labotechnieker metallurgie - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een firma in het Gentse, is AGO Technics op zoek naar een labotechnieker metallurgie. Je zal in het metallurgieteam actief zijn voor de labo-productie van innovatieve metalen en nauw samenwerken met andere teams uit de verschillende technologiedepartementen. Binnen het metallurgieteam worden diverse labo-processen zoals smelten, gieten, warm- en koudwalsen en thermische behandelingen uitgevoerd. Na een opleiding zal je in eerste instantie instaan voor de thermische behandelingen. Dit gaat van warmtebehandelingen in gewone weerstandsovens tot gloei- of las- simulaties in geavanceerde proces-simulatie apparatuur. Deze toestellen worden geprogrammeerd via de pc. De mogelijkheid bestaat dat je takenpakket later zal uitgebreid worden met gieten, walsen, enz. Je bereidt de labo-processen voor, voert ze uit met oog voor kwaliteit en veiligheid en rapporteert de procesdata. Dit zowel intern als extern naar klanten en derden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, procesopvolging,... van de toevertrouwde toestellen, gereedschappen en machines. Tot slot werk je actief mee aan de introductie van nieuwe en verbetering van bestaande procestechnieken, methodes en procedures.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma, bij voorkeur elektromechanica. Dit is echter niet vereist, een equivalent opgebouwde ervaring met een TSO of BSO opleiding en een 7de specialisatiejaar is ook een optie. Je bent technisch onderlegd en in staat om zowel fysieke als theoretische en rapporteringstaken op te nemen. Je bent bereid je verder te specialiseren in proces-technologie voor metalen. Goede praktische kennis van het Engels is gewenst, basiskennis van Frans en/of Duits is een meerwaarde. Tenslotte heb je een goede kennis van MS Office (Word en Excel). Je werkt vanuit de site in regio Gent, korte buitenlandse verplaatsingen voor opleidingen zijn mogelijk.

Aanbod

De firma biedt een contract met optie vast aan in een internationale en hoogtechnologische omgeving. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen. Interesse? Bezorg ons jouw cv door een mailtje te sturen naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.