Terug naar zoekresultaten

Laborant Labo Analytical Development

373053740

Via AGO Jobs & HR

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Laborant Labo Analytical Development

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf te Wetteren zijn wij op zoek naar een laborant. Je ontwikkelt, bepaalt en valideert de juiste analytische methodes ter controle van de kwaliteit. Je beschrijft en documenteert de gekozen analytische methodes volgens GMP-regels zodat deze op éénduidige wijze kunnen worden overgedragen naar andere interne labo's (QC- of IPC labo). Je analyseert verschillende analytische technieken in het kader van eigen projectopdrachten of als ondersteuning van de R&D labo's of de Pilot Plant. Je voert analyses uit op stoffen om extra informatie over het product te verwerven.

Profiel

Je bent in het bezit van min. een Bachelor-diploma Chemie
Je beschikt over een goede basiskennis organische chemie en je hebt kennis over analytische technieken (HPLC, GC, IR, UV, ..) Relevante praktijkervaring is een pluspunt. Je kan in ploegen werken. Je start een opleiding in dagploegt, waarna er wordt overgeschakeld op een ploegensysteem (Dit kan een 2 of 3 -ploegenrégime zijn). Je hebt een sterk analytisch inzicht en houdt ervan om nieuwe analytische technieken uit te proberen en op punt te stellen. Je bent flexibel en kan snel wisselen van project. Bovendien werk je nauwkeurig en correct. Je hebt een goede kennis van de gebruikelijke Office-software pakketten. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels

Aanbod

Een stabiele en uitdagende werkomgeving, gespecialiseerde technische trainingen en persoonlijke ontwikkelingsopportuniteiten.
Een aantrekkelijk salarispakket met diverse extra-legale voordelen zoals extra vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, bedrijfsrestaurant, uitgebreid pensioenplan, bonusregeling, enz.
Een aangename en mensgerichte werkomgeving met een no-nonsens cultuur, waarbij overleg en constructieve samenwerking centraal staat.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Farmaceutisch onderzoek
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wetteren (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Farmaceutisch onderzoek' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.