Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 11

Volgende

LABORANT BIOTECHNOLOGIE

* Bachelor Chemie, Biochemie, FBT
* Glijdende werkuren
* Optie op vast contract

Hays | Gent | Interim optie vast, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Hays Life Sciences Gent heeft een toffe vacature voor een (junior) QC Laborant bij een biotechnologisch bedrijf dat actief is in de ontwikkeling en productie van medische diagnostica.

LABORANT BIOTECHNOLOGIE

Functieomschrijving

Als QC Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op grondstoffen, evenals op diagnostische tussen- en eindproducten volgens strenge procedures en kwaliteitsnormen. Tot jouw takenpakket behoren technieken zoals: immunoassays (LIA en ELISA), DNA-gebaseerde technieken (extracties, PCR en LiPA), en microbiologische technieken (zoals bioburden en particle count). Kennis van GxP is eveneens een plus. Je werkt actief samen met je medelaboranten en rapporteert rechtstreeks aan de QC verantwoordelijke. Op termijn zal je ook instaan voor de kalibratie en het onderhoud van laboapparatuur. Om het behoud en de verdere uitbouw van kwaliteit in het labo te garanderen, wordt het zeker aangemoedigd om nieuwe protocollen en SOP's op te stellen en te implementeren.

Profiel

Idealiter behaalde je een bachelordiploma in Chemie, Biochemie, Biotechnologie of FBT en heb je vooral een grote interesse in de biotechnologische sector en bijhorende analysetechnieken. Heb je een eerste relevante werk- of stage-ervaring met eerdergenoemde technieken (ELISA? PCR, microbiologie, …), dan zijn wij op zoek naar jou! Pas afgestudeerden met de juiste motivatie komen zeker ook in aanmerking. Verder ben je een zeer nauwkeurige werker en ga je telkens afgelijnd en gestructureerd aan de slag. Je kan perfect zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer die vlot is in de omgang. Tot slot zijn Nederlands en Engels voor jou geen probleem.

Aanbod

Onze klant biedt een interimcontract met mogelijkheid tot vast contract en interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieplan en een groepsverzekering. Je komt terecht in een bedrijf met internationale reputatie waar je een mooie on-the-job training krijgt.

Wil je graag meer weten over deze job als QC Laborant bij een internationaal biotechnologisch bedrijf in regio Oost-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online of neem telefonisch contact op met Evelien Van den Eeckhoudt, consultant Hays Life Sciences, voor meer informatie via 0498/17 67 26.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker ook contact op met Hays Life Sciences Gent of stuur Evelien een bericht via LinkedIn.

Interesse?

Hays Gent
Evelien Van den Eeckhoudt
0498176726
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labo' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.