Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende

LABO VERANTWOORDELIJKE MICROBIOLOGIE / PCR

* Regio Roeselare
* Leidinggevende functie in het labo
* Vast contract

Hays Life Sciences | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Samen met onze klant, een gerenommeerd dienstenlabo in de regio Roeselare, zijn wij vanuit Hays Life Sciences Gent op zoek naar een Hoofdlaborant voor de afdeling bacteriologie en antigeendetectie.

LABO VERANTWOORDELIJKE MICROBIOLOGIE / PCR

Functieomschrijving

Als Hoofdlaborant ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team bestaande uit een twintigtal medewerkers. Je verzorgt de personeelsbezetting en schat de looptijd van de gevoerde analyses correct in voor een optimale inplanning van de testen. Verder sta je ook in voor de verdere implementatie van het kwaliteitssysteem binnen je afdeling. Je zorgt dat je medewerkers de veiligheidsrichtlijnen en de opgelegde procedures correct naleven. Je bedenkt oplossingen voor eventuele problemen door regelmatig controles en analyses in het labo uit te voeren en verbeteringen voor te stellen. Binnen jouw afdeling worden er voornamelijk analyses uitgevoerd omtrent bacteriologie, PCR, wateronderzoek, histologie, klinische biochemie, parasitologie, … Tot slot rapporteer je rechtstreeks aan de overkoepelende Labo verantwoordelijke van de verschillende divisies en sta je in voor een vlotte samenwerking met andere afdelingen.

Profiel

Als Hoofdlaborant bezit je een bachelor biochemie, agro- en biotechnologie of Medische / Farmaceutische Laboratoriumtechnologie (MLT/FBT) aangevuld met een uitvoerige labo-ervaring. Kennis in bacteriologie, moleculaire biologie of chemische analysetechnieken is een grote meerwaarde. Daarnaast beschik je over een eerste leidinggevende werkervaring van minimum twee jaar. Pasafgestudeerden komen voor deze functie niet in aanmerking. Bovendien heb je een positieve en flexibele ingesteldheid en sta je ervoor open om zeer sporadisch weekendwerk te verrichten. Je schrikt niet van een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij het sturen en coachen van je team en het oplossen van problemen. Tot slot ben je communicatief, organisatorisch sterk en neem je graag de rol van mentor op.

Aanbod

Onze klant biedt jou een uitdagende vacature aan binnen een interessante en toffe werkomgeving met een maatschappelijk relevante opdracht. Je krijgt een vast contract met marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen waaronder veel vakantiedagen voor een goede work-life balance.

Wil je graag meer weten over deze vacature als Hoofdlaborant binnen een dienstenlabo in regio Roeselare? Solliciteer dan snel online via of neem telefonisch contact op met Evelien Van den Eeckhoudt, consultant Hays Life Sciences, voor meer informatie via 0498/17 67 26.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker ook contact op met Hays Life Sciences Gent of stuur me een bericht via LinkedIn.

Interesse?

Hays Gent
Evelien Van den Eeckhoudt
0498176726
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labo' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.