Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 35

Volgende

Laad- en los operator - 2 ploegen - Chemie

457509784

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Laad- en los operator - 2 ploegen - Chemie

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma te Gent op zoek naar een laad- en los operator in 2 ploegen. Je hebt een gevarieerd en uitgebreid takenpakket. Hieronder meer informatie: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen van de vrachtwagens, hiertoe behoren verscheidene deeltaken: je controleert en je ondertekent de vrachtdocumenten je gaat na indien de veiligheidsvoorschriften worden gerespecteerd je controleert ook de kwantiteit en de kwaliteit van de producten het is immers steeds belangrijk, dat het product op een hoogstaande manier de klant bereikt - hiernaast neem je ook stalen en ga je mee op zoek naar verbeteringen aan de werkprocessen - Indien nodig, spring je in bij de procesoperatoren, meer specifiek bij het uitvoeren van routine analyses - In deze functie heb je verscheidene contacten, extern met de chauffeurs, en intern met collega laad-en los operatoren, procesoperator, techniekers...

Profiel

Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs, of je kan een gelijkaardige ervaring voorleggen. Je staat open om te werken in 2 ploegen van maandag tem vrijdag, namelijk van 6u tem 14u of van 12u tem 20u. Je hecht, gezien de activiteit van de firma (chemie), steeds veel belang aan een veilige en milieubewuste manier van werken. Hiernaast ben je vlot in de omgang, ben je flexibel in het uitvoeren van taken en heb je een groot verantwoordelijkgevoel.

Aanbod

Je werkt voor een firma die internationaal actief is. Je werkt op lokaal vlak in een klein maar zeer hecht team van collega's. Terwijl je ook kan rekenen op een goede ondersteuning. Deze firma heeft een uitstekende reputatie op vlak van het aanbieden van opleidingen. Je krijgt enorm veel mogelijkheden om op professioneel vlak bij te leren. Je krijgt een mooi salarispakket in overeenstemming met jouw kwalificaties, aangevuld met meerdere extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques (ter waarde van 8 euro). Je komt terecht in een firma waar de werk-prive balans belangrijk is. Zo krijgt je naast de 20 wettelijke verlofdagen nog 15 aanvullende ADV dagen (op jaarbasis). Heb je interesse, neem dan contact op met AGO Technics telefonisch op het nummer 09/374.61.33 of per mail met gent.technics@ago.jobs .

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.