Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 23

Volgende

KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

* Leidinggevende functie binnen internationale onderneming
* Boeiende en veelzijdige job
* Dagwerk

Hays Kortrijk | Veurne | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor een toonaangevende producent binnen de voedingssector, regio Veurne, zijn wij op zoek naar een QA verantwoordelijke die open staat voor een nieuwe uitdaging.
KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

In deze job als Quality Manager sta je in voor het correct toepassen en naleven van het HACCP- en kwaliteitsmanagementsysteem om te garanderen dat de producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Vanuit je leidinggevende rol stuur je jouw team aan en zorg je voor een correcte toepassing en naleving van het kwaliteitsbeleid. Je bent het aanspreekpunt van je eigen team en van de productieafdeling. Je ziet toe op de kwaliteitscontroles en staat in voor het behandelen van klachten, afwijkingen,… hiervoor ben je voldoende op de werkvloer aanwezig en voer je interne audits uit. Samen met de afdelingsverantwoordelijken sta je in voor het verbeteren van de kwaliteitsnormen, methodes en procedures. Verder begeleid je externe audits en zorg je voor de nodige kwaliteitsopleidingen onder jouw team. Je rapporteert aan de QA manager in Belgïe.

Profiel

Idealiter beschik je voor deze job als kwaliteitsmanager over een bachelordiploma binnen voeding zoals Biochemie, Agro- en Biotechnologie, Voedings- en Dieetkunde, Voedingsmiddelentechnologie …. . Door jouw verantwoordelijkheidszin en oog voor detail lever je graag kwalitatief en nauwkeurig werk af. Je kan zowel in team als zelfstandig functioneren en werken volgens strikte kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften schrikt je niet af. Naast het Nederlands durf je je ook uit te drukken in het Frans.

Aanbod

Onze klant biedt een afwisselende job aan binnen een sterk groeiende, internationale onderneming gekenmerkt door haar familiaal karakter. Je ontvangt een aantrekkelijk en competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Wil jij deel uitmaken van dit toonaangevend internationaal bedrijf, regio Veurne, als kwaliteitsverantwoordelijke? (ref. 1066742) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.

Interesse?

Hays Kortrijk
Stephanie Deman
056653138
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Veurne

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit, Kwaliteitscontroleur' jobs in Veurne meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.