Terug naar zoekresultaten

KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

? Master of bachelor (voeding/biochemie) of gelijkwaardig door ervaring binnen productie
? Hands-on
? Ervaring binnen QA/QC is een pluspunt

La Lorraine | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

Voor onze klant, La Lorraine Bakery Group (LLBG), zijn wij vanuit Hays Life Sciences op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke voor de site in Oostende. La Lorraine is een 100% Belgische en familiale onderneming actief in de Europese maalderij- en bakkerijsector. De productiesite in Oostende zorgt voor dagverse brood, merveillieux en patisserie voor bakkerij winkels.

KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

Als verantwoordelijke kwaliteit zorg je voor een systematische monitoring van de kwaliteit- en voedsel veiligheidsborging op de vloer. Dit doe je door het uitvoeren van inspecties, het opvolgen en bijsturen van het pestcontrole programma en het implementeren van het HACCP plan. Verder zorg je ervoor dat de kwaliteitscultuur in de productie leeft en streef je naar een verbetering van de kwaliteitsnaleving door de helft van de tijd in productie aanwezig te zijn. Daarnaast definieer je trends en implementeer je verbeteracties. Tot slot sta je ook in voor het uitvoeren van een oorzakenanalyse in geval van klachten en definieer je preventieve maatregelen. In deze job als quality manager rapporteer je aan de plant manager.

Profiel

Voor deze job als kwaliteitsverantwoordelijke zoeken we een bachelor of master met een diploma of ervaring in de voedingssector. Je hebt een passie voor kwaliteit en voeding en je bent een geboren motivator. Daarnaast ben je zeer hands-on en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie waar je zelfstandig het kwaliteitsgebeuren kan managen. Je kan zelf initiatieven nemen en je hebt een sterk adviserende rol naar het management toe. La Lorraine biedt jou een aantrekkelijk loonpakket inclusief groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Interesse in deze uitdagende job als kwaliteitsverantwoordelijke (ref. 1065159) ? Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Kwaliteitscontroleur

Populaire jobs in Kwaliteitscontroleur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.