Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 14

Volgende

Kwaliteitsverantwoordelijke - regio Aalter

344054999

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Kwaliteitsverantwoordelijke - regio Aalter

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een product? en kwaliteitsverantwoordelijke in de regio van Aalter. Doel van de functie is om de producten te controleren op de kwaliteit en de productie te ondersteunen in het behalen van deze kwaliteitsnormen. Hieronder meer uitgebreid een greep uit het takenpakket: ? Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en het bewaken van de productkwaliteit. Dit doe je door het uitvoeren van kwaliteitscontroles en desnoods help je machines bijsturen op de werkvloer. Je bewaakt dat de producten voldoen aan de opgelegde kwaliteitsgaranties. Vandaar is een goed technisch inzicht en een brede technische interesse wel een must. ? Je controleert en je inspecteert de productieprocessen en je hebt de leiding van het onderzoeklabo. In dit onderzoekslabo worden dagelijks staalnames en testen uitgevoerd. Binnen dit labo, zijn er 2 laboranten aan de slag. Je interpreteert deze testresultaten en je onderneemt indien nodig acties om het productieproces aan te passen. Uiteraard zorg je ervoor dat deze testresultaten correct worden geregistreerd. ? Je bent het aanspreekpunt inzake productkwaliteit en je communiceert met de mensen op de werkvloer alsook de controlerende instanties. Verder help je interne audits/ controles en begeleid je de externe audits. ? Tenslotte sta je in voor de klachtenbehandeling en voer je waar nodig correctieve en preventieve maatregelen door.

Profiel

Je behaalde een hoger technisch diploma (chemie, bouw, metaal?). Indien je reeds een ervaring kan voorleggen met kwaliteitscontroles binnen een productie omgeving, is dit zeker een pluspunt. Je hecht veel belang aan kwaliteitsdoelstellingen en je wenst ook anderen aan te moedigen om deze kwaliteitsdoelstellingen na te streven. Hiernaast vind je het ook belangrijk om te streven naar verbeteringen, dus je probeert dankzij onderzoekswerk op zoek te gaan naar nieuwe producten. Het is belangrijk om het bestaande productie gamma uit te breiden, om als firma niet uit de boot te vallen. Als aanspreekpunt omtrent de productkwaliteit, zowel intern als extern binnen de firma, ben je een uitstekende communicator. Hiernaast kan je ook een goede talenkennis voorleggen, Frans en Engels, om de audits in goede banen te begeleiden, om vlot te communiceren met de anderstalige inspecteurs. Je herkent jezelf hiernaast in de volgende kenmerken: gemotiveerd, nauwkeurig en leergierig. De productie draait in ploegen, maar zelf heb je een dag functie. Aangezien je in een kmo mentaliteit terecht komt, heb je geen 9 to 5 mentaliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel bedrijf in de metaalverwerkende sector. Belangrijk is om woonachtig te zijn binnen de regio. Binnen deze groeiende en succesvolle onderneming is er ook heel veel ruimte voor verdere technische ontplooiingsmogelijkheden. Het betreft een jong productie bedrijf, een volledig nieuwe site sinds 2013. Het betreft een job waarbij je kan rekenen op een grote autonomie en verantwoordelijkheid. De functie biedt dan ook een passende verloning aan, samen met maaltijdcheques, groepsverzekering, laptop en gsm.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Kwaliteitscontroleur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.