Terug naar zoekresultaten
Accent

Kwaliteitsverantwoordelijke hout

Accent | Oost-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een modern ambitieus en onafhankelijk familiebedrijf dat tot de top in de Belgische houtbranche behoort.

De activiteiten van de groep omvatten de wereldwijde import opslag verwerking en verdeling van houtsoorten- en producten voor de Belgische en Europese markt.

Kwaliteitsverantwoordelijke hout

Functieomschrijving

Als kwaliteitsverantwoordelijke hout is dit je takenpakket: Als Specialist Woodquality ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het hout op het terrein van van Hoorebeke en externe magazijnen (bv. Antwerpen ?). Jouw verantwoordelijkheden bevinden zich binnen verschillende kwaliteitsdomeinen: Kwaliteitscontroles: Je voert systematisch kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van goederen en klachten/retours op onze site in Gent. Je coördineert hierbij ook de administratieve flow in samenwerking met de assistent werfcoördinator en rapporteert onregelmatigheden aan de business unit managers. Daarnaast zorg je voor een optimale kwaliteitsborging in de externe magazijnen. Schadedossiers: Als spilfiguur in schadedossiers ben je op de hoogte van alle lopende dossiers. Samen met de business unit managers neem je de lead in de organisatie van expertisedossiers en assisteer je de bezoeken van leveranciers/verkopers indien nodig. Je coördineert ook de corrigerende acties van niet conforme loten en stelt een rapportering op naar de commercieel directeur. Procesoptimalisatie: Je streeft naar continue optimalisatie om het kwaliteitsniveau binnen van Hoorebeke te verhogen via een correcte rapportering aan de business unit managers. Je stelt de procedure rond kwaliteitscontrole verder op punt en zorgt ervoor dat het hoofdstuk kwaliteit correct geïmplementeerd wordt in ons nieuw ERP pakket. Kennis & overdracht: Na een inwerkperiode van enkele maanden start je met het documenteren van de verschillende (nieuwe) producten en hun kwaliteiten. Intern geef je training aan medewerkers met betrekking tot kwaliteit. Aangezien je ons centrale aanspreekpunt bent met betrekking tot nieuwe regelgevingen (bv. CE markering) volg je ook regelmatige zelf opleidingen om op de hoogte te blijven.

Profiel

Dit is het profiel van kwaliteitsverantwoordelijke hout die we zoeken:

Als kwaliteitsverantwoordelijke hout of Specialist Woodquality ben je een denker én een doener. Je hebt een uitgebreide houtkennis en relevante ervaring binnen de sector. Je bent vertrouwd met specifieke quality-methodes die je feilloos toepast in onze huidige processen.

Daarnaast heb je oog voor detail ben je analytisch en zet je graag de puntjes op de ?I?. Je bent communicatief sterk en aarzelt niet om verbetervoorstellen voor te leggen aan het management. Je kan strategische beslissingen vertalen naar de praktijk.

Je hebt een goede kennis Nederlands Engels en Frans om te overleggen met aankopers klanten en leveranciers.

Aanbod

Een uitdagende job bij een bedrijf dat tot de top behoort in de Belgische houtbranche. Je komt terecht in een dynamisch en proactief team met veel ervaring. Er is sprake van een open en informele werksfeer.

Er heerst een mentaliteit van snel en hard werken maar ook van collegialiteit en ondersteuning tussen collega?s. Er is altijd ruimte voor overleg; communicatie is bij hen belangrijk. Ze hebben respect voor elkaars talenten en mensen kunnen bij hen echt zichzelf zijn.

Je werkt in een stelsel van 39u/week en geniet 6 compensatierustdagen. Na de uitzendperiode biedt onze klant een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering aan.

Er is gratis parking voorzien.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Frans, Engels, Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleiding en training' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.