Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 7

Volgende

Kwaliteitsmedewerker

366099705

Via AGO Jobs & HR

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Kwaliteitsmedewerker

Functieomschrijving

Voor een groentenbedrijf regio Ieper zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor op de werkvloer. Je rol op de werkvloer is cruciaal. Je staat in voor de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Daarvoor werk je actief mee aan sensibilisering en motivatie van werknemers op het vlak van kwaliteit. Je voert visuele controles uit, controle van het productieproces, staalname en analyses, .. Verder registreer je alles en werk je nauw samen met je collega's. Er wordt verwacht dat je in 2 ploegen werkt.

Profiel

Er wordt verwacht dat je vlot Nederlands kan spreken en een basiskennis Frans hebt. Een specifiek diploma wordt er niet verwacht. Ervaring en affiniteit met de voeding is een must.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld binnen een groeiend bedrijf. Na interimperiode word je geëvalueerd en maak je kans op een vast contract.
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.