Terug naar zoekresultaten

Kwaliteitsmedewerker/ procesopvolger waterzuivering (regio Gent)

467855265

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Kwaliteitsmedewerker/ procesopvolger waterzuivering (regio Gent)

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de domeinen milieu en energie op zoek naar een kwaliteitsmedewerker/ procesopvolger die verantwoordelijk zal zijn voor de regio Vlaams-Brabant. De firma zelf heeft verscheidene specialisaties, zoals waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking... Heden zoekt de firma een nieuwe collega voor het controleren en het opvolgen van de processen van de waterzuiveringsinstallaties. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - je staat in voor de opvolging van de waterzuiveringsinstallaties - je neemt ter plaatse stalen en je beoordeelt de resultaten van de stalen - indien er onverwachte resultaten zijn, dan voer je extra onderzoek uit/ extra proeven - op die manier probeer je te achterhalen hoe er een oplossing kan worden gevonden - hiernaast controleer je de meettoestellen en voer je kalibraties uit - indien de waterzuiveringsinstallatie nood heeft aan een klein onderhoud, dan ga je dit ook uitvoeren - voer de analyses van de stalen, werk je nauw samen met de collega's van het labo - tot slot ga je de resultaten rapporten en verbeter voorstellen communiceren naar de klant

Profiel

Behaalde je een bachelor diploma in de chemie? Heb je hierbij een grote interesse in milieuzorg? Ben je de ideale persoon om bij klanten langs te gaan, dankzij je communicatieve vaardigheden en klant gerichte ingesteldheid? Ben je organisatorisch sterk om je eigen werk te organiseren en ben je hiernaast ook hands-on ingesteld? Typerend voor de job, ben je een persoon die graag heel nauwkeurig en analytisch aan de slag gaat. Tot slot, dien je je te verplaatsen over meerdere sites in Vlaanderen, dus hiervoor beschik je over een rijbewijs.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten.
De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...
Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de toekomstige verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek.

Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.