Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 9

Volgende

KWALITEITSINGENIEUR

* Industrieel Ingenieur
* Kennis Nederlands & Engels; Duits is een plus
* Zeer gevarieerde job met heel wat verantwoordelijkheid en uitdaging!

Via Hays Zaventem

Staat 28 dagen op Jobat.be

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging als kwaliteitsingenieur binnen de technische productie? Ben je in het bezit van een diploma industrieel ingenieur? Lees dan zeker verder! Hays Engineering & Technology is voor een internationale klant, actief in de automotive, op zoek naar een Kwaliteitsingenieur. Deze klant is gelegen in de regio rond Tienen.

KWALITEITSINGENIEUR

Functieomschrijving

Als kwaliteitsingenieur zal je hoofdtaak eruit bestaan om het productieproces voor de aftermarket te begeleiden en ondersteunen. Hierbij focus jij je op de kwaliteitseisen van de producten. Concreet zal je instaan voor het ondersteunen bij de opstart van nieuwe en gewijzigde producten. Je zal de opvolging van de bestaande procesbewaking op jou nemen. Dit houdt in dat je zal instaan voor interne audits en projectmatig gaat meewerken op verschillende divisies zodoende de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast ga je onderzoeken waar interne en externe klachten vandaan komen en ga je preventieve maatregelen hiervoor uitdokteren en vastleggen, wederom in samenspraak met de betrokken afdelingen. Om jouw job te ondersteunen, ga je problem solving teams opstarten en begeleiden. Tot slot zal je succesvolle platformprojecten binnen andere fabrieken overnemen en zelf verder uitwerken. Continuous improvement staat centraal in jouw rol!

Profiel


Als kwaliteitsingenieur ben je in het bezit van een diploma industrieel ingeneur. In jouw rol zijn communicatieve vaardigheden zeer belangrijk, daar je garant staat voor de kwaliteit van producten en hieromtrent de communicatie en lijnen uitzet. Diplomatiek en een sterk doorzettingsvermogen zijn hier ook zeer belangrijk. Naast kennis van de Nederlandse taal is een basiskennis Engels en Duits belangrijk. Tot slot kan het zijn dat je korte dienstreizen naar het buitenland doet, bv. om kwaliteitsprocessen uit andere fabrieken te gaan bespreken zodoende deze te kunnen implementeren.

Onze klant biedt een zeer uitdagende job met verantwoordelijkheid in een internationale omgeving. Ondersteuning van jouw persoonlijke groei staat centraal. Daarnaast staat er een zeer mooi salarispakket tegenover jouw prestaties, aangevuld met heel wat extralegale voordelen.

Aanbod


Voel je je geprikkeld om in een internationale onderneming aan de slag te gaan als Kwaliteitsingenieur? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Engineering kan je contact opnemen met Dieter Bellemans van HAYS Engineering & Technology op 02 709 84 39 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Tienen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / Werktuigkunde' jobs in Tienen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.