Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 17

Volgende
ManpowerGroup Solutions

Kredietanalist Woonkredieten

Via ManpowerGroup Solutions

Nog 4 dagen om te solliciteren

AXA Bank is een challenger op de Belgische bankenmarkt met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers. AXA Bank is uitgeroepen tot ‘Bank van het jaar 2016' en deze titel dragen we met trots. Een duidelijk bewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en de vertrouwde gezichten van meer dan 700 lokaal verankerde zelfstandige agenten wel degelijk werkt. We blijven dan ook meer dan ooit focussen op spaar- en investeringsproducten (6e in de Belgische markt), woonkredieten (5e in de Belgische markt), gebruiksvriendelijke online tools en een persoonlijke dienstverlening.
Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat. In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 850 medewerkers. Benieuwd naar onze FAST cultuur en onze nieuwe manier van werken? Lees er meer over op axabank.be/jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!

 • Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Kredietanalist Woonkredieten

Functieomschrijving

Functiebeschrijving:

We zijn op zoek naar een nieuwe collega Kredietanalist Woonkredieten.
Het Team Mortgage South bestaat uit 11 medewerkers en heeft als taak het onderzoeken en het goedkeuren van hypothecaire kredietaanvragen ingediend door onze bankagenten en makelaars in het zuiden van het land.
Je functie:

Als onze nieuwe collega beheer je zelfstandig de diverse aanvragen tot goedkeuring van woonkredieten op basis van de bewijsdocumenten en de klant- en financiële gegevens ingevoerd in de scoringsmodule.
Je analyseert de aanvragen, je verzamelt de vereiste informatie en gaat na of de klant voldoende terugbetaling capaciteit heeft. Je houdt hierbij ook rekening met de waarborgpositie en de rendabiliteit van het product.
Hierbij heb je regelmatig contact met onze verkooppunten.
Je behandelt autonoom de kredietdossiers binnen de toegekende bevoegdheden en hierbij respecteer je uiteraard de procedures, interne en wettelijke bepalingen.
Flexibiliteit wordt ook van je verwacht om tijdelijk te worden ingezet in de andere teams.

Profiel

Profiel:

 • Om dit alles te kunnen realiseren heb je best een master of bachelor in een economische of juridische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Goede analytische vaardigheden , een kritische geest en een nauwkeurige aanpak helpen jou en je collega's verder.
 • Klant- en oplossingsgericht kan je terugvallen op goede relationele vaardigheden (contacten met de bankagenten, makelaars, notarissen, klanten, enz.) en dit zowel schriftelijk als mondeling. De meeste contacten zijn Franstalig maar het is toch handig als je meer dan een mondje Nederlands praat.
 • Je neemt de nodige initiatieven om kennis op te doen, je nieuwe manager en collega's zorgen er mede voor dat je permanent je kennis kan uitbreiden, zodat je dynamisch en enthousiast met ons kan samenwerken.
 • Je hebt een perfecte beheersing van het Nederlands en een zeer goede gesproken kennis van de Franse taal

Aanbod

Wij bieden:

 • Contract van 6 maanden
 • Een job waarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt, in ruil voor de nodige flexibiliteit. Een actief loopbaanbeleid en opportuniteiten voor interne mobiliteit geven je de kans je carrière in eigen handen te nemen.
 • Een competitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen: groepsverzekering, hospitalisatie- en ongevallenverzekering, kortingen op bank- en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties,…

  Interesse? Solliciteer online via:
  https://mgs.catsone.nl/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=387397
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Commercieel medewerker
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.