Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende

KRAANMAN

274114459

Via AGO Jobs & HR

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

KRAANMAN

Functieomschrijving

Het 'echte' kraanwerk houdt in machines voeden, materialen sorteren, containers vullen,... en helpen bij onderhoud en kleine herstellingen. Het is belangrijk dat je de veiligheidsregels strikt toepast. Daarbij hou je rekening met de actieradius van de kraan, de aan te pikken lasten en de aanwezigheid van medewerkers die zich in de nabijheid van de kraan begeven. Dit alles om optimale veiligheid van elkeen te garanderen. Door jouw zin voor orde en netheid, anticipeer je op problemen waardoor de kraan steeds in een goede conditie blijft. Wanneer er problemen ontstaan signaleer je dit direct aan de leidinggevende. Je staat in voor het preventief onderhoud van de kraan, waardoor je op geregelde tijdstippen (dagelijks, wekelijks ....) welbepaalde controles uitvoert, zodat uitval of storingen tot een minimum beperkt worden. Verder respecteer je op elk ogenblik de voorgeschreven veiligheids-, milieu- en hygiënevoorschriften en zorg je voor een strikte toepassing van gebruikshandleidingen.

Profiel

Voor deze job heb je ervaring met het besturen van een hydraulische kraan met grijper. Hiermee verricht je overslagwerk van metaalschroot. Je hebt een hart voor het milieu en de veiligheid. Verder heb je een verantwoordelijkheidszin en werk je graag in team. Zin voor orde en netheid in je kraan is een belangrijk gegeven. Je werkt pro-actief en mondelinge communicatie mag u niet afschrikken. Tot slot beschik je bij voorkeur over een VCA-attest

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling bij een stabiel familiebedrijf in een groeiende sector. Je krijgt een marktconform loonpakket met de kans op doorgroeimogelijkheden.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Kraanbediener
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kraanbediener ' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.