Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 32

Volgende
Accent

kok

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationaal toonaangevend subtropisch zwemparadijs met een sportief en recreatief aanbod: een Olympisch 50m-bad een familievriendelijk recreatiebad met wellnessfaciliteiten en een gastronomisch aanbod: een brasserie met speeltuin en een zwemmersterras.
Het centrum wordt in een PPS-formule geëxploiteerd: een samenwerking tussen enerzijds publieke partners de provincie West-Vlaanderen de stad Brugge Vlaanderen en Farys en anderzijds S&R Group met als aandeelhouders vijf in zwembaden gespecialiseerde bedrijven.

kok

Functieomschrijving

Als Kok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je werkt alleen of je hebt één of meerdere keukenhelpers of hulpkoks onder je. ? Je werft keukenpersoneel aan en leidt deze op. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: aankoop en onderhandelingen met de leveranciers bevoorrading opslag en bewaring. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit past de recepten aan berekent de kosten en bepaalt de prijzen. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je werkt in commerciële restauratie grootkeuken sociale restauratie traiteur centrale en industriele keuken enz. ? Je werkt overwegend rechtstaand. Je staat bloot aan warmte en soms aan koude. Je maakt soms verplaatsingen naar leveranciers. Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen. ? Je werkuren wisselen van dag tot dag met of zonder pauze. Je werkt ook op zon- en feestdagen. Drukke en kalmere periodes wisselen af.

Profiel

  • Leidinggeven aan 3 vaste medewerkers + 3 à 4 jobstudenten in het weekend
  • Uniforme keuken volgens nationale kaart
  • Dagelijkse kaart: 2 maandsuggesties + lunch is vrij keuze van de chef
  • Kennis van foodcostberekening is belangrijk
  • Kennis van HACCP is vereiste
  • NL-talig

Aanbod

Je krijgt de kans op een vaste job in een brasserie waar kwaliteit en service hand in hand gaan met oog op een goede gezondheid en vlotte dienstverlening naar sporters en vaste klanten.
Zodra je je vast contract krijgt krijg je van onze klant ook een groepsverzekering en zwemabonnement voor alle inwonende gezinsleden.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Reisbegeleiding' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.