Terug naar zoekresultaten
gemeente en OCMW Zemst

Kok woonzorgcentrum Releghem

gemeente en OCMW Zemst | Zemst | Onbepaalde duur, Voltijds

C1-C3 - contract onbepaalde duur - voltijds
Je vindt het verzorgen van lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden voor meer dan 200 senioren in Zemst een uitdaging? Je houdt van de bedrijvigheid in een grootkeuken en vindt kort bij huis werken belangrijk? Dan ben je aan het juiste adres bij gemeente en OCMW Zemst!

Kok woonzorgcentrum Releghem

Functieomschrijving

Als kok in de keuken van woonzorgcentrum Releghem ben je verantwoordelijk voor het hygiënisch bereiden van de maaltijden en het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie. Je zorgt voor een goede taakverdeling van de keukenmedewerkers, beheert de voorraad en neemt enkele administratieve taken voor jouw rekening.  Werken volgens vaste procedures en de voorschriften rond hygiëne, veiligheid en afvalverwijdering conform de HACCP wetgeving is een evidentie. Je maakt deel uit van het team Keuken en rapporteert aan en werkt onder leiding van de teamcoördinator Hoteldiensten.

Profiel

Je kan zelfstandig werken, beschikt over verantwoordelijkheidszin en bent een echte teamplayer. Organisatorisch en creatief talent is een absolute meerwaarde. Je communiceert vlot met collega's en bewoners en bent discreet voor, tijdens en na het werk. Een goede kennis van HACCP normen is een must net als een basiskennis ICT (online bestelplatform). Je hebt een diploma van het secundair onderwijs in de richting kok of grootkeuken(kok/manager) of je werkt bij gemeente en OCMW Zemst en komt in aanmerking voor bevordering. Met relevante ervaring heb je een stapje voor.

 

Aanbod

Een voltijdse of 4/5e tewerkstelling, maaltijdcheques (€8), fietsvergoeding voor wie naar het werk fietst, 100% tussenkomst in het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, gunstige verlofregeling, mogelijkheid tot het meenemen van alle relevante jaren anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige en leuke collega's die je graag zullen ontvangen.De uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature is 23/04/2019
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij JobSolutions2.0

Alle jobs Keukenpersoneel

Populaire jobs in Keukenpersoneel:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Keukenpersoneel' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.