Terug naar zoekresultaten

Koeltechnieker - regio Gent

462729266

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Koeltechnieker - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio Gent, gespecialiseerd in klimaatinstallaties zoeken wij een koeltechnieker vanwege de constante groei. Je staat in voor herstellingswerken aan bestaande koelinstallaties. Deze werken worden uitgevoerd binnen verscheidene sectoren, voornamelijk binnen de industriële sector, maar ook binnen scholen, appartementen, rusthuizen? Bij het uitvoeren van de herstellingswerken heb je steeds een rechtstreeks contact met de klanten. De duur van de projecten is afhankelijk van de grootte van de projecten. Er is dus steeds veel variatie aanwezig in de job.

Profiel

Je bent een gecertificeerd koeltechnieker of je bent bereid om dit certificaat te behalen. Ervaring binnen de sector van de klimaatinstallaties is een pluspunt. Je hebt technisch inzicht in de werking van koeltechnieken, HVAC installaties, sanitair? Je hebt hiernaast ook een goede kennis van elektriciteit en je kan een elektrische schemas lezen. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Indien je beschikt over een VCA-attest dan is dit een ook pluspunt. Op vlak van persoonlijkheid heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je vlot zelfstandig werken.

Aanbod

Je komt terecht in een familiale omgeving met een stabiel en ruim klantenbestand. Een constant groeiend klantenbestand. De firma beschikt over een uitstekende reputatie bij klanten en leveranciers. Je krijgt als koeltechnieker een goede ondersteuning vanuit het bureel. De begeleiding tussen het bureel en de technieker is volledig geautomatiseerd. Logboekgegevens worden via een app ingegeven. Je krijgt een afwisselende job aangeboden waarbij rechtstreeks contact met de klant centraal staat en dit binnen een bedrijf met een aangename sfeer. Binnen de firma heerst een uitstekende groepssfeer. Verder krijg je ook een aantrekkelijke verloning, een bedrijfswagen, laptop, gsm en extralegale voordelen.

Interesse? Mail je cv met vermelding van het referentienummer naar gent.technics@ago.jobs en we nemen spoedig contact met jou op.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Onderhoudstechnicus HVAC

Populaire jobs in Onderhoudstechnicus HVAC:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus HVAC' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.