Terug naar zoekresultaten

1 van 13

Volgende
Liantis

Klantenadviseur

Liantis | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Voor meer informatie: liantis.be.

Klantenadviseur

Functieomschrijving

Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Waaruit zal je takenpakket bestaan?
Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanspreekpunt voor elke vraag m.b.t de sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw expertise en vooral klantgerichte houding formuleer je op een begrijpbare manier een antwoord telefonisch of via mail binnen een aanvaardbare termijn. Je hebt enerzijds rechtstreeks contact met de klant, maar je beantwoordt daarnaast ook vragen van boekhouders. Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille waarbij je ook nauw samen werkt met andere diensten (zowel intern als extern) om zo goed mogelijk de klant verder te kunnen helpen.

Jouw missie: Je bent ambassadeur van Liantis : je kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen onze organisatie. Samen met je 1700 collega’s werk je mee aan een groeiende en toonaangevende dienstengroep.
 

Profiel

We kijken uit naar een toffe collega die:
 • een degelijke basisvorming heeft (minimum bachelor) of gelijkwaardig is door ervaring;
 • plezier schept in het contact met klanten en streeft naar de ultieme klanttevredenheid;
 • beschikt over een sterk aanpasingsvermogen en een leergierig karakter in combinatie met de juiste organisatorische skills;
 • weet om te gaan met stressmomenten en steeds communicatief en proactief durft handelen;
 • een uitstekende kennis Nederlands en een goede kennis Engels en Frans heeft;
 • een Liantis-ambassadeur is die zich perfect weet te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.
Affiniteit met zelfstandig ondernemerschap en kennis van de sociale zekerheid van zelfstandigen zijn pluspunten.
 

Aanbod

Liantis biedt je een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, terugbetaling openbaar vervoer, etc.). Vanaf de eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Daarnaast kan je genieten van grondige basisopleidingen en is er ook ruimte voor permanente vorming. Je komt terecht in een stimulerende en dynamische werkomgeving waar ruimte is voor initiatief zodat ook jij een aanzienlijke steen kan bijdragen in het stijgend succes van onze organisatie. Tot slot is onze zetel in Brussel gelegen op wandelafstand van het Noord-Station en metrostations. Heb je een minder sportieve dag of is het weer er niet naar? Dan staat er dagelijks een shuttle-dienst voor je klaar!
 

Interesse?

Ga jij de uitdaging aan? Mail dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief met cv naar Liantis talent services via work@liantis.be t.a.v Nausikaä Dewaele of registreer je online via onze jobsite liantis.jobs
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheerder' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.