Terug naar zoekresultaten

Klantenadviseur m/v

Enormocom Finance Brussel | Antwerpen | Deeltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Interesse in deze functie? Stuur je meest recente cv door naar Brugge@unique.be of neem contact op met Unique te Brugge op het nummer 050/47 13 30.


Klantenadviseur m/v

Functieomschrijving

Je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen. Je leert hoe we een correcte en vriendelijke service verlenen aan onze klanten. Vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons: bevoorrading, productplacement en correcte toepassing van merchandising. Je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig en betrouwbaar advies.

Profiel

Om een goede service aan de klanten te kunnen bieden, is een passie voor onze producten een absolute must. De ideale klantenadviseur combineert een diploma land- en tuinbouw of dierverzorging met ervaring in een winkelomgeving. Door je positieve uitstraling en correcte adviesverlening zorg je voor tevreden klanten die met plezier terugkomen. Je houdt ervan deel uit te maken van een dynamisch team en samen met je collega's te werken aan de groei van je winkel. Flexibel werken, ook op zaterdag, is voor jou geen probleem. In ruil daarvoor krijg je een vrije dag tijdens de week.


Aanbod

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers iedere dag opnieuw met plezier komen werken! Je krijgt de kans om je talenten optimaal te benutten en te ontwikkelen. Rekening houdend met je ervaring en vaardigheden kan je opleidingen volgen, die je helpen om een nóg betere service te bieden. We vergroten je productkennis, ondersteunen je bij het adviseren van de klanten en scherpen je commerciële vaardigheden aan. Een open communicatie, oog voor het evenwicht werk-gezin en een gevarieerde job dragen bij tot een goede werksfeer in een gezond en dynamisch bedrijf.


Interesse?

Annemiek van Pietersen - e-Mail: m.urbanus@knollenstein.com
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.