Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 67

Volgende
Accent

Key Accountmanager

Accent | Luik | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Op 27.04.2017 werd de lancering van de NOWJOBS app officieel een feit. Al heel wat werkgevers vonden in enkele seconden een medewerker en veel studenten en flexi-jobbers verdienden een centje bij dankzij de app.
Nu één jaar verder zijn we best wel trots op de mooie behaalde resultaten. Maar we willen meer!
Het is dus tijd om ons territorium uit te breiden. Want the sky is the limit. NOWJOBS is dan ook op zoek naar een ervaren Key Accountmanager om NOWJOBS te laten groeien in Limburg en Vlaams-Brabant.

Een beetje context
In Vlaanderen is de NOWJOBS app reeds een groot succes. Er registreerden zich het voorbije jaar maar liefst 4.600 bedrijven en méér 100.000 bijverdieners. Op dit moment veroveren we Brussel en Wallonië dus bestaan we ook ?en francais?.
NOWJOBS is dus op zoek naar een Key Accountmanager die houdt van een uitdaging ambities nastreeft zelfstandig kan werken initiatief ademt enthousiasme uitstraalt en zich heel flexibel kan opstellen.
Last but not least? NOWJOBS is op zoek naar iemand die net zoals ons ernaar streeft om van ieder verhaal een succesverhaal te maken.

Key Accountmanager

Functieomschrijving

Wat is jouw takenpakket als Key Accountmanager? ? Als een echte hunter plan je je agenda vol met bezoeken bij bedrijven met een groot potentieel aan bijverdieners. Wanneer je een klein gaatje vindt in je drukke agenda bel je prospecten (Food en Fashion Retail Horeca Event bureaus...) op om hen te overtuigen van de NOWJOBS app. ? Jouw grote doel is elke lead/klant die ook maar een klein beetje in aanraking komt met NOWJOBS te begeleiden en ervoor te zorgen dat onze app hun nieuwe uitzendpartner wordt voor tijdelijke -now- aanwervingen. ? Strategisch denk je mee welke partnerships opgestart kunnen worden en welke kanalen hiervoor het meest geschikt zijn. Door je ervaring met grote klanten en je netwerk binnen horeca en retail kan je via jouw bestaande contacten gemakkelijk enkele deuren openen. ? De kleine zaken converteren we digitaal. Dus jouw focus ligt op de grote volumes binnen het bijverdiensegment. ? Aangezien we een start-up zijn word je ook heel nauw betrokken bij marketing sales IT? en werk je mee aan de basis van verdere ontwikkelingen binnen NOWJOBS. Samen met de marketeers denk je mee over de communicaties die de deur moeten uitgaan om zo de Brusselse markt te veroveren. ? Rapporteren doe je aan Country Manager Eline David.

Profiel

Wie ben jij?

? Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring in een salesfunctie en contacten of werkervaring binnen de horeca & retailsector zijn een pluspunt.
? Je bent een positief ingestelde persoon die graag in oplossingen denkt.
? Je hebt ambitie om mee te groeien binnen de start-up van Accent en kan strategisch meedenken in functie van onze groei en organisatie van onze sales.
? Grote opdrachten binnenhalen zie je als een uitdaging.
? Je houdt ervan om kleine dingen mee groot te maken en je grote doel is om een sterk merk te maken van NOWJOBS in Limburg.
? Uiteraard is ook een uitstekende kennis van het product een vereiste jij kent het product van voor naar achter en van achter naar voor. NOWJOBS is een mobiele applicatie wat wil zeggen dat mobile minded zijn een echte must is.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Ons kantoor ligt in in de prachtige hoofdstad van Oost-Vlaanderen Gent. Inderdaad je leest het goed: we zijn ambitieus. Omdat wij een start-up zijn bieden we heel wat flexibiliteit en dit onder verschillende vormen. Ook zijn er voor jou heel wat doorgroeimogelijkheden. Het verloningspakket hangt af van jouw profiel. En niet onbelangrijk je werkt mee aan het nieuwe prestige project binnen House of HR dat we graag nog verder willen uitrollen in Europa.

Interesse?

VG13/BUO
Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.