Terug naar zoekresultaten
Culinor Food Group

KEY ACCOUNT MANAGER

met ervaring in de voeding (producent of retailer)

Culinor Food Group | Destelbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Onze producten, die ken je al. En nu ook ons bedrijf!
________________________________________________________________________________________________________
CULINOR Food Group nv, is in de Benelux een van de belangrijkste producenten van vers bereide maaltijden voor de retailmarkt en foodservice. Het bedrijf speelt in op de trend van gezond, smaakvol en snel te bereiden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in de 5 productievestigingen, waarvan 2 gelegen in de Kempen en 3 in de Gentse regio. Voor Vaco’s Kitchen, met productievestigingen in Olen en Herselt, zoeken we momenteel een (m/v):
 

KEY ACCOUNT MANAGER

Functieomschrijving

De uitdaging
Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière en bruis je van energie en ambitie? Wil je deel uitmaken van een succesvolle onderneming actief in een innovatieve en expansieve markt? Dan zijn wij op zoek naar jou !
 
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer als prospectie bij voedingsretailers en de foodservice in Nederland · Je bouwt, onderhoudt en verdiept relaties met de klant en identificeert en benoemt wederzijdse kansen · Je bent veelvuldig in contact met key decision makers en onderhandelt jaar- en raamcontracten en biedt op maat gemaakte oplossingen die je intern stuurt, beheert en opvolgt bij onze afdelingen Innovation & Development, planning, productie en logistiek  · Je onderhandelt prijzen, betalingscondities en leveringstermijnen en anticipeert op veranderende marktcondities- en prijzen · Marktinformatie, in combinatie met inzichten van de klanten,vertaal je naar I&D om deze om te zetten in nieuwe concepten, recepten, producten,… · Je bent de sparring partner voor klanten en onze organisatie en dit op basis van inhoudelijke product- en proceskennis, productontwikkeling, kostprijzen en forecasts  · Je begeleidt klantspecifieke productontwikkelingstrajecten en denkt mee met de klant om nieuwe kansen in de markt te benutten.

Hoewel je sterk aanwezig bent in de markt en veelvuldig onderweg, zien we je ook regelmatig in ons hoofdkantoor in Destelbergen en in onze fabriek in Olen. Je rapporteert rechtstreeks aan de General Manager van Vaco’s Kitchen.

Profiel

Heb je het juiste profiel?
· Na je hogere opleiding (bio-ir, handelsir, TEW, handelswts,…), heb je een succesvolle track record uitgebouwd en deed je relevante commerciële ervaring op in de food sector. Heb je kennis van productmanagement, dan is dit een extra troef  · Je bent assertief en bezit daadkracht en volharding om de verkoopdoelstellingen te realiseren · Je neemt graag het voortouw in interne projecten en bent sterk in relatiebeheer. Je bent dan ook een overtuigende en betrouwbare gesprekspartner zowel extern als intern · Je beschikt over een hands-on mentaliteit om proactief in de markt en bij klanten aanwezig te zijn en resultaten neer te zetten · Je bent in staat om jouw ideeën om te zetten in realistische en uitvoerbare plannen · Je aardt in een resultaatgedreven en entrepreneurial omgeving waar initiatief nemen en vernieuwend denken centraal staan · Idealiter ben je in woonachtig in de provincie Antwerpen.

Aanbod

Wat bieden wij?
Een sleutelpositie met veel uitdaging, boeiende contacten en afwisseling · Een ondernemende, ambitieuze groep die blijft groeien en actief is in de innovatieve en snelgroeiende markt van de convenience cuisine · Een inspirerende omgeving,  een ervaren managementteam en een open en no-nonsense bedrijfscultuur · Een competitief salaris met inbegrip van bedrijfswagen.

Interesse?

Deze kans laat je niet voorbijgaan!
Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be  Derveaux Select, Blekersdijk 35, 9000 Gent, België t.a.v. Hilde Derveaux tel. 0495 51 50 36.
 
Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.