Terug naar zoekresultaten

KEY ACCOUNT MANAGER

* Technische Key Account Manager
* Regio Vlaanderen
* Combinatie technische kennis en commerciële skills

Key Account Manager | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bedrijf actief in recyclage, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen op zoek naar een technische Key Account Manager voor regio Vlaanderen met sterke technische kennis.

KEY ACCOUNT MANAGER

Functieomschrijving

Als technische Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van een klantenportefeuille in regio Vlaanderen. Wat wilt dit nu concreet zeggen? Als technische Key Account Manager krijg je de kans om je te ontplooien in het opvolgen van projecten van A tot Z. Na een inwerkperiode in een dynamisch en commercieel team, zal je veelvuldig in contact staan met een groep bestaande en nieuwe klanten en vorm je het eerste aanspreekpunt. Deze klanten zijn voornamelijk middelgrote en grote industriële bedrijven. Je zal ter plaatse zowel de technische als de financiële kant van de projecten evalueren. Verder sta je ook in voor de praktische organisatie van het transport en de verwerking hiervan over heel Vlaanderen. Kortom ben je de communicatieve link tussen de klant enerzijds en de dienst planning, verwerkingssite en de directie anderzijds.

Profiel

Voor deze functie als technische Key Account Manager heb je een Bachelor/Master en kan je minimaal 5 jaar saleservaring voorleggen in een buitendienstfunctie in een technische omgeving. Idealiter beschik je over een commercieel netwerk in de regio Vlaanderen. Verder houd je van uitdagingen, neem je graag initiatief en werk je graag in een target-driven omgeving. Ten slotte heb je een perfecte kennis van het Nederlands en kan je op een professionele manier communiceren in het Frans.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende Key Account Managers positie aan binnen een gedreven en professioneel team met ruimte voor eigen initiatief. Je komt terecht in een bedrijf waar een ongedwongen werksfeer heerst en waar open communicatie en professionalisme voorop staat. Voor deze technische Key Account Manager voorziet onze klant een aantrekkelijk en marktconform salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse in een boeiende job als technische Key Account Manager in een innovatieve organisatie? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Antwerpen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.