Terug naar zoekresultaten
ManpowerGroup Solutions

Key Account Manager (UTRECHT)

Via ManpowerGroup Solutions

Staat 18 dagen op Jobat.be

Worldline
Worldline is Europees marktleider en een mondiale speler in de markt voor zakelijke transacties en betalingsverkeer. Met het aanbieden van nieuwe generatie-services stelt zij klanten in staat de eindconsument te ondersteunen met effectieve en innovatieve oplossingen. Als toonaangevende speler in de B2B2C-industrie en met ruim 40 jaar ervaring levert Worldline een belangrijke bijdrage aan het succes van bedrijven en organisaties in een zich voortdurende evoluerende markt. Worldline onderscheidt zich door een uniek en flexibel business-model dat is gebaseerd op een wereldwijd en groeiend portfolio en voorziet in end-to-end ondersteuning. De activiteiten van Worldline berusten op drie belangrijke pijlers: Merchant Services & Terminals, Mobility & e-Transactional Services, Financial Processing Services & Software Licensing. Voor meer informatie: www.worldline.com.


Worldline is een toonaangevende leverancier die zich richt op de zakelijke markt voor het betalingsverkeer online en op de winkelvloer. Worldline levert betaalautomaten, online kassa's en verzorgt de verwerking van diverse betaalmethoden. Betrouwbaarheid en continuïteit staan daarbij voorop.


Key Account Manager (UTRECHT)

Functieomschrijving

Als Key Accountmanager lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van de winstgevendheid van Worldline op de Nederlandse markt. Het betreft deels het beheer van bestaande klanten en bovenal het genereren van nieuwe business. De klantenportefeuille bestaat uit grote tot middelgrote bedrijven, geconcentreerd op de volle breedte van de branche Retail.

Je maakt onderdeel uit van een groot team dat zich op veel verschillende klanten of marktsegmenten richten. Jouw rol is om zelfstandig in contact te komen met klanten en vervolgens op basis van hun behoeftes en de actuele concurrentiepositie tot een contract te komen. Product experts zijn er om je te helpen bij de juiste inhoudelijke invulling, maar ook om klantwensen terug te laten komen in product ontwikkeling die past bij een sterke digitalisering van de bedrijfsvoering bij jouw klanten.

Bij het opstellen van de contracten en de uitvoering daarvan krijg je ondersteuning van de verkoop binnendienst en contract handling afdeling. Tot slot ziet het uitgebreide service apparaat van Worldline toe op de continue werking van onze producten en diensten.

De werksfeer kenmerkt zich het best als informeel, resultaatgericht, flexibel met een continue drive naar innovaties en verbeteringen.

Profiel

 • Aantoonbare meerjarige ervaring in een buitendienst salesfunctie.
 • Kennis van of sterke affiniteit met e-commerce betalingsverkeer (payment service provider).
 • In staat om zelfstandig een klantenbestand te beheren en uit te bouwen. Relatiebeheer, upsell, alsook een aanzienlijk deel new business.
 • In staat om planmatig ambitieuze doelen te behalen.
 • Gezond portie lef om deuren open te breken.
 • Ambitie om doorlopend te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
 • Goede beheersing van Microsoft Office programma's Outlook, Word, PowerPoint en Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een fulltime baan (40u/week)
 • Markconform maandsalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantietoeslag, 30 vrije dagen per jaar)
 • Pensioenregeling
 • Collectieve ziektekostenregeling

  Bij Worldline staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn plek is en het beste uit zichzelf en zijn functie haalt. Binnen ons internationaal bedrijf zijn er volop mogelijkheden om je ook op lange termijn verder te ontwikkelen en uitdagingen te ontdekken.

  Interesse ? Solliciteer online via https://worldline.catsone.nl/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=389200

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.