Terug naar zoekresultaten

KEY ACCOUNT MANAGER TRAVEL RETAIL AND DUTY FREE

* Internationaal productiebedrijf van diverse chocoladeartikelen
* Travel Retail & Duty Free
* Ervaring binnen sales Food of Travel Retail

Hays | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

De firma is een internationaal productiebedrijf actief in chocoladeartikelen. Zij produceert zowel onder eigen merknaam als onder private label. We zijn op zoek naar een commercieel talent om één van de topmerken op de kaart te zetten van de Travel Retail/Duty Free-markt.

KEY ACCOUNT MANAGER TRAVEL RETAIL AND DUTY FREE

Functieomschrijving

Als verantwoordelijke voor de Travel Retail & Duty Free-markt (global) onderhoud je de langetermijnrelaties met de reeds bestaande klanten en zet je in op de verdere uitbouw van dit marktsegment. Je ontwikkelt op maat gemaakte businessplannen en voorstellen op basis van cijfers, analyses en relevante gegevens. Om je projecten efficiënt te realiseren zit je regelmatig samen met de afdelingen productie, logisitiek marketing, enz,…Je houdt de vinger aan de pols en volgt de trends in de markt nauwgezet. Je bent in staat klanten op de juiste wijze hierover te adviseren en betrekt de nodige interne stakeholders. Je ondersteunt collega's binnen het salesteam en bent daarbij een back-up. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Profiel

Voor deze sleutelfunctie gaan wij op zoek naar een klantgerichte ondernemer met sterke commerciële kwaliteiten. Je hebt reeds een 4-tal jaar relevante saleservaring binnen de voeding of het Travel Retail & Duty Free marktsegment. Je geeft blijk van een goed ontwikkeld analytisch vermogen en weet je conclusies te vertalen en over te brengen tot een sterk businessplan. Relaties bouw je op door initiatief te nemen, mee te denken omtrent de noden van je klanten en in te zetten op een langetermijnsamenwerking die de verschillende partijen ten goede komt. Je bent een gedreven, commerciële en enthousiaste persoon met een hands-on mentaliteit die graag initiatief neemt. Je bent een sterke communicator die stevig in zijn schoenen staat en beschikt over een positieve teamspirit. Je kunt je perfect uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels; kennis van extra talen is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht binnen een stabiele, sterk groeiende, internationale onderneming met een familiaal karakter. Competitief salarispakket met firmawagen, tankkaart en maaltijdcheques.

Ben je geïnteresseerd in deze job als Key Account Manager Travel Retail & Duty Free? Reageer vandaag nog online! Solliciteer via de Hays website of contacteer Ann Fossé van HAYS Sales & Marketing Brugge op het nummer 050/47 20 41.

Interesse?

Hays Brugge
Ann Fossé
050472041
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.